19 Основни продукта, които трябва да имат място в рафта на вашата тоалетна

Вашата тоалетна е вашето много лично пространство, за мен това е времето „аз“, което обичам да прекарвам, за да се поглезя. За някои е толкова добре, колкото часове, които прекарват в банята. Ранната сутрешна рутина или добър душ вечер, няколко основни неща са в банята ви. В ежедневната монотонност на нашата работа и графици това е, че един път, когато се грижите за себе си и се грижите за тялото си по начина, по който заслужава. Никога не пренебрегвайте кожата, косата и лицето ви за това, което изглежда добре отвън, създава вашето впечатление.
Източник: Pinterest.Comeven В дългосрочен план няколко основни бани ще покажат полезни сега много повече от всякога. И така, ето списък от няколко трябва да има на вашия рафт за тоалетната. Ако сте пропуснали някой, вземете кошницата на потребителите си и продължете
Голи Essentials1. Четката за зъби, пастата за зъби и промиването на устата започват деня си с четкането на зъбите и почистването на устата, с безбройното разнообразие от пасти за зъби и аромати за измиване на уста, имате независимостта да изберете този, който харесвате или искате да миришете. Гел, паста, билков, със сол, допълнително бяло и т.н., вие избирате каквото и да е ситуацията ви и да се насочите към следващата стъпка на сутрешното отглеждане.

Източник: Pinterest.com2. Shampoogo с вашия тип коса и изберете шампоан за ежедневната си употреба и един за нуждите на вашия скалп, който може да се използва през почивните дни. Редуването между два шампоани е добра идея, тъй като съдържанието на всеки може да се различава и косата ви ще се възползва от двете.
Източник: Pinterest.com3. Обикновено посочената насока на Condituonerit, която избирате балсама, която идва заедно с вашия шампоан, защото те ще се допълват взаимно и ще работят най -добре за косата ви. В случай, че не избирате балсам в зависимост от косата и типа на скалпа и се придържате към този.
4. Сапун от Fabindia, тъй като те са не химически, ръчно изработени и ви оставят да се чувствате чисти и миришещи страхотно. Личен фаворит, сапуни като тези се предлагат в различни аромати и аромати и освежаваща промяна от иначе наличните барове за къпане.

Източник: Pinterest.com5. Face Washan Exfoliating Face Wash работи най -добре за сутрин, особено тези с микро мъниста. Те се разтварят веднага щом ги натиснете между дланите си и работите върху кожата си. Не забравяйте да прочетете нашата кратка статия за често срещаните грешки, направени по време на измиване на лицето.
6. Замърсяване на почистване и тонер, убивайки кожата ви, трябва да сте малко по -внимателни към лицето си. Използвайте почистващ препарат вместо измиване на лицето в края на деня, за да премахнете мръсотията, маслото, а също и до известна степен. Трябва да се използва почистващ препарат на основата на крема, с нежно кръгови движения по цялото лице. Продължете този процес за 3 до 5 минути и изплакнете с вода. Следващата стъпка ще бъде използването на тонер и почистване на останалата мръсотия, която не беше почистена първия път.

Източник: Pinterest.com7. Измиване на тялото/ душ гелс замести сапуните си за къпане на тези ароматизирани гелове за душ за това след свежест на банята и блясък. Той помага да се поддържа влагата в кожата ви и премахва масло и примеси. Ако не всеки ден, не забравяйте да използвате гела за измиване/ душ на тялото поне два пъти седмично. Това е като да се отнасяте към кожата си, за да се къпете любовта.
Източник: Pinterest.com8. Лосионният лосион на тялото е толкова важно, колкото овлажняването на лицето ви. Не забравяйте да нанесете лосиона за тяло най -добре след вана, причинявайки, че влажната кожа абсорбира добре лосиона и кожата ще бъде рехидратирана. Слой лосион също ще предпази кожата ви от мръсотията, която може да се измие в края на деня.

Източник: Pinterest.com9. Маслата на маслото на тялото се губят всеки ден по време на вашия душ и започват да стават сухи и люспести. Помогнете на ситуацията, като намалите кожата си веднъж седмично с масажно масло или просто малко бадемово или кокосово масло. Това ще ви помогне да възвърнете баланса на маслата в кожата ви, което ще изглежда по -оживено и по -здравословно.
Източник: Pinterest.com10. Маслото за коса, когато нашите баби ни принудиха да прилагаме масло в косата си, не бихме могли да се интересуваме по -малко и сега се уверяваме, че го правим поне два пъти седмично. Маслото помага да се почисти косата и скалпа си и да я поддържате хидратирани. Подобно на кожата ви, дори скалпът ви е склонен към сухота.

Аксесоари за баня14. Loofaha loofah, който не е твърде мек нито твърде тежък за кожата ви, не е абсолютно изискване за къпане. Той помага да ексфолирате кожата ви и да премахнете мъртвите кожни клетки, които се образуват всеки ден.
Източник: Pinterest.com15. Скрубершърингът на краката ви е добра практика и трябва да се извършва без да се проваля. Следователно, вземете сладък изглеждащ скраб, който ще ви помогне да накарате настроението ви да се почиства всеки път. Направете го забавна работа.
Източник: Pinterest.com16. Scrub Sappthese Loofah Cum Soap Bars са в банята ви. Те са лесни за използване и могат да се използват за почистване на краката, докато под душа. Той намалява работата по почистване и нанасяне на сапун едновременно, като смеси двете в сладък малък бар.
Източник: Pinterest.com17. PUMICE Stoneit подновява циркулацията в тялото ви и го кара да се чувствате подкупениnull

Add a Comment

Your email address will not be published.