Полиран, колкото и удобно: точно как да изглеждате експерт по време на дълъг полет за работа

, който искате да изглеждате експерт по време на дълъг полет с колеги, но разбираемо не сте толкова развълнувани, за да носите подходящ за няколко часа на събуждане, сън, както и ядене. И така, с надеждното ви облекло на полет на панталони от руно + йога, отседнали в гардероба у дома, какво можете да изберете, което ще бъде удобно, но все пак е подходящо, ако в крайна сметка седите до шефа си?
Говорихме за пътуването в международен план в комфорт, както и за стил, какво да опаковаме за продължително пътуване на компанията, както и за пътуване с колеги, но не и това точно това.
Читател N се чуди как точно да изглежда експерт по време на дълъг полет с колеги:
Бихте ли могли да направите публикуване на удобно, колкото и експертно облекло за световни или дълги полети? Имам предстоящо фирмено пътуване, където моят мениджър, както и двама колеги, ще бъдат в дълъг полет с мен. Искам да изглеждам представен, но все пак да ми е удобно за дългия полет. Благодаря!

Виждам, че това е проблем не само при това обстоятелство (пътуване директно с колеги), но при обстоятелство, в което съм бил, в който има семинар, на който практически присъстват всички на вашия пазар, така че дори и да не пътувате с директно колеги, вие в крайна сметка виждате милион колеги около летището, на полети, както и през други пътеки. Какъв е модерният алтернативен на течащия панталони с мач-спускане-якет?
Няколко мисли:
Носете рокля. Това беше един от съветите на Road Warriorette, когато тя говори за това какво да носи при дълги полети, както и аз напълно съм съгласен – това ще бъде едно от най -простите неща за носене. Изглеждате събрани, колкото и да е удобно, предложената рокля, която сте избрали, не се нуждае от много Spanx. Доста всеки тип рокля от Джърси ще направи, но има рокли без бръчки, които може да са идеални за този тип дълго пътуване, като това добро от Travelsmith (в продажба за 44 долара). През зимата изберете тъмни чорапогащи; През лятото щях да слоя плъзгане, като посетителят, предпочитан от жокеи отдолу, само за максимална простота на движение по време на пътуване. През зимния сезон щях да го сдвоя с високи ботуши (защото, бонус, тогава не е нужно да правите място за тях в багажа си), но това съм само аз.
Ако сте добре с това, че изглеждате облечени-обаче гамаши са също така облечени-помислете за дърпане на деним като тези Wildy изявени леви. Сдвоени с добра суитчър или дори блейзър, който сваляте, преди да ви е удобно на мястото си, те могат да изглеждат страхотно. (Не пропускайте да си спомним старото нашето видео за това как да сгънем блейзър.) Наистина имаме напълно отделна публикация на удобни работни дрехи за късни нощи.

Някои от нашите предпочитани супер удобни панталони за издърпване за офиса включват тези: един / две / три / четири / пет (също!)

Донесете обвивка. Това е много по -добре от значителна суитчър или възглавница за пътуване, тъй като можете да я използвате като одеяло за пътуване, възглавница за шия (ако се сгъва правилно), добавен слой от топлина, както и повече.

Някои от нашите предпочитани офис пашмини към 2021 г .: черно / бежово / сиво (по -леко тегло) / лавандула (15 долара !!). Ако търсите много повече от яке от Руана, изключително предлагам такива на братята Брукс!

И накрая, ако имате вариант по въпроса, мотивирайте членовете на групата да не седят заедно в дългия полет-това ви осигурява малко време за „мен“, както и предотвратява възможното обстоятелство за срещи на Събуждане на събуждане Рамото на твоя колега. Като допълнително предимство, това ви позволява да се чувствате толкова удобно, колкото искате на мястото си без преценка-вижте, че сирен ром-ком, спи с отворена уста, има чаша шампанско, каквото и да е.
Читатели, кои са най -добрите ви предложения за това как да изглеждате експерт по време на дълъг полет за работа? Какво носите, за да изглеждате полирани, но все пак да ви е удобно? Били ли сте във всякакъв вид обстоятелства, при които разбирате, че сте използвали грешното нещо (или някой от вашите колеги)?

2018 Актуализирани снимки чрез шаблон. (Първоначално на снимката: Лондон до Хонконг Боинг Airbus A340 – 600, първоначално качен на Flickr от Chris.)
N.B. Тази публикация първоначално е написана през 2014 г., но съществено актуализирана през 2020 г., с изключение на това, което е отбелязано друго.

Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, програма за партньорски маркетинг, разработена да предложи на нас, за да отправяме такси, като се свързваме с Amazon.com, както и свързани сайтове.

Add a Comment

Your email address will not be published.