Всички отлични пристъпи на жени в продажбата на годишнината на Nordstrom 2022

Тази публикация включва партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
През последните няколко години продажбата на годишнината от Nordstrom се чувстваше тип оскъдно облекло – но тази година има много отлични неща. Тъй като нищо не смърди много повече (добре, за да купите поне) от откриването на отличен блейзър или панталони в продажба, както и след това да не открием съвпадащото парче (и), вярвах, че първо ще разгледаме пристъпите. (Така че много. Големи. Костюми!)
(Много повече по -долу, но няколко от нашите изключително предпочитани пристъпи са над: черно / розово / маслиново / мерло.)
(Актуализация на 14 юли: Продуктите в курсив се предлагат в момента, но ако наистина ви харесва, продължавайте да проверявате връзката, тъй като нещата се върнат на склад!)

Костюми за закупуване в продажбата на годишнината от Nordstrom 2022
Тази година наистина има много пристъпи в NAS, което е приятна изненада. Няколко от тях са малко странни, поне когато съвпадащите парчета се използват заедно (халоген, отворена редакция, Винс Камуто), докато други са малко основни. Нека да разгледаме …
Най -хубавото интервю се вписва за закупуване при продажбата на годишнината през 2022 г. Nordstrom

Наистина има някои страхотни основни интервюта при продажбата на годишнината през 2022 г. Nordstrom, включително: една / две / три / четири. (Също така внимавайте в ситуацията, това се връща на склад или на това, ако харесвате по-модерен приличащ на панталони с предно нарязан подгъва.)
{Свързано: Ето каквото изискване да разберете за продажбата на годишнината от 2022 Nordstrom!}

Забавни пристъпи при продажбата на годишнината от Nordstrom 2022
Има толкова много!

По-горе парчетата са $ 49- 92: бял / бежов / кариран / екологичен (ето още един кариран в този разнообразие на разходите-както и още един кариран!)

По-горе, парчетата са $ 98-$ 319-“Geo Jacquard” / Pink / Khaki / DoubleBreated Plaid

По-горе, парчетата са $ 319-$ 698-Houndstooth / Olive / Merlot / Seaweed (също този кариран двоен с A.L.C.)

Add a Comment

Your email address will not be published.