Какво очакват клиентите от производителите на дрехи за фитнес?

Какво очакват клиентите от производителите на дрехи за фитнес?
21/12/2018, публикувано от Alanic Global
Клиентите на производителите на дрехи за фитнес са или доставчици, дистрибутори или търговци на дребно на фитнес облекла. Който и да е, най -добрата целева аудитория за тези дрехи са клиентите, които се отправят към фитнес залата за тренировка като част от рутинния си фитнес режим. Докато купуват облекла за фитнес, те търсят дрехи, които отговарят на техните определени нужди и изисквания.
Износване на фитнес за осигуряване на гъвкавост
Първият фактор, който трябва да вземете предвид при закупуването на новите си дрехи за тренировка, е типът упражнение, което ще правите. Спортните специфични тоалети са проектирани, като се вземат предвид вида на движенията, които ще правите и каква тъкан ще ви е необходима, за да бъдете гъвкави. За йога и разтягане полиестерът и спандексът са качествени материали, които ви позволяват да се огъвате лесно.

Записи, за да останете сухи и спокойни
За сърдечно -съдови упражнения с високо въздействие като бягане и аеробика ще ви трябват плат, който има свойства на влагата като найлон за оставане на сухи, докато се изпотявате. Преди това най -често износената тъкан за упражнения е памук. Но памукът абсорбира влагата и той става тежък и неудобно върху тялото, след като се намокри от пот. Така се използват в днешно време не абсорбиращи синтетични влакна. Влагата пътува по повърхността на това влакно, но тъй като тя не може да бъде абсорбирана, влагата от изпотяване след това се разпръсква от вътрешната страна на дрехите и се изтегля отвън, където се изпарява при осъществяване на контакт с въздух.
Износване на фитнес за регулиране на температурата
За спорта на открито е важно да останете невероятни в жегата и да бъдете топли на студа, така че да увеличите максимално представянето си. За тази цел има специални тъкани, които са леки и дишащи, освен че имат свойства на влага, за да ви запазят хладни, сухи и съставени дори по време на трудни тренировки в жегата. За да се осигури защита от студ, има синтетични тъкани с въздушни джобове. Въздухът се привлича в тези джобове, осигурявайки топлина на тялото, без да е твърде тежък по тялото.

Има широк спектър от дрехи за фитнес. Ако сте търговец на едро, тогава е най -добре да ги купите на едро от известен производител на износване на фитнес. Купуването в големи обеми би гарантирало, че ще ги получите на ниски цени. За дистрибуторите и търговците на дребно препоръчителното ви е да инвестирате в модерно износване на фитнес, тъй като те със сигурност биха се продали по -лесно.

Етикети:
Производители на фитнес облекла
Производители на фитнес облекла САЩ САЩ
Производители на дрехи за фитнес
Производители на дрехи за фитнес
Производители на фитнес износване

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Add a Comment

Your email address will not be published.