10 красиви поли за плетене на една кука, които бихте могли да носите през 2015 г.

Прочетохте нашите публикации на шифонни реколта поли, коприна и сатен, сега се подгответе за най -доброто модно изявление, за да направите тази есен, полите с модели на една кука ще бъдат поли Определението за шик и висш, ела Дивали и напред!
[Също прочетете: ръкавици за плетене на една кука]

Ето някакъв модел на рокля с плетене на една кука
Изкушение в изобилие
Никога не можем наистина да посочим на един X-фактор с поли с плетене на една кука, които биха определили целенасочено причината, поради която тези красавици са горещи предмети и също трябва да имаме, но това, което ясно бихме могли да кажем, е, че модното изявление с тях е много универсално.
Източник: etsystatic.com къде да носите плетене на една кука?
Плетене на една кука може да се носи за партита, събития, коктейлни саги и булчински душове; Да, те са толкова многостранни и могат да бъдат съпоставени с почти всичко, за да създадат нов ансамбъл. Без много обожание, ще ви покажем как да направите полите на модела на плетене на една кука и да ви дадем и кратък преглед.
Източник: Pinterest.com Общ преглед
Съблазнително както винаги, най -малкото от напреднали модели и сложни дизайни на плетене на плетене на една кука са огромни най -малко; Те са само умение, което работи най -добре, когато поддържате края да изглежда просто. Започнете малки и смирени и след това работете до кода на Fashionistas на всички неща блещукания и bling.

[Прочетете също: Как да носите скейтър пола]
Източник: MakeitCrochet.com, трябва ли да искате ръка на плетене на една кука, не би трябвало наистина да се опитвате твърде много. Не е нужен професионалист или гений, за да създадете красиви прости дизайни, за да започнете и начинаещите винаги имат късмета да създават модели на плетене на плетене на една кука, които също разтърсват партийната сцена.

[Прочетете също: Направете своя собствена чанта за плетене на една кука]
Източник: Pinterest.combellishments на плетене на една кука – имаме ли нужда от тях?
Можете да изберете да имате разкрасявания на плетене на една кука или просто да ги оставите обикновени и прости; Изборът е ваш да направите. Нещо повече, мисленето малко повече от творческата страна би извадило много женствените модели, така че момичешки и пълни със забавление за носене!

[SC: MediaD]
Източник: Beautifulcrochetstuff.compopular модели на плетене на една кука, за да се пади
Има тонове стилни модели на плетене на една кука, от които да избирате, и те могат да бъдат релефни върху широка гама от поли за плетене на една кука, които планирате да си представите или да купите от магазините за търговия на дребно онлайн. От висока мода до уличен стил, лято до зими и навечерието на плажа, има стилове на плетене на една кука, които да отговарят на всяка фантазия, харесвания и вкусове. За да назовем няколко тенденции с модел на рокля на една кука, любезно прочетете под опциите, които бихте могли да носите всеки ден!

Източник: EtsyStatic.comA Плажна пола
Плажна пола на плетене на една кука може да се носи почти навсякъде, а не само до плажа. От кафене среща с момичетата една вечер до скачане на кръчма, с MIL, за да пазарувате хранителни стоки до събиране на деца от училище; Бъдете, че модницата други жени наоколо биха считали за идол или причина за изгаряне от завист.
Източник: Alicdn.coma Line Crochet поли
Полите A-Line Crochet са уникални и елегантни за носене и парадиране, просто поради дълбочината и текстурата, която добавят към ансамбъла като цяло!
Източник: etsystatic.com, ние ви обещахме урок и ето лесен урок за начинаещи да научат как да започнат да създават свои собствени модни изявления с лесен модел на пола на плетене на една кука.

Надяваме се, че тази информация е полезна и сега, когато сезонът на есента почти чука, започнете и надградете гардероба си!

Add a Comment

Your email address will not be published.