Аксесоарирайте вашите модни дрехи с шалове за нов коефициент на нов стил

, които аксесоарират вашите модни дрехи с шалове за свеж нов коефициент на стил
04/10/2016, публикувано от Alanic Global
И така, вие ли сте този, който мрази да отиде за ушните пръстени и врата, но все пак иска да се заеме с вашия стил на стила от прореза? Натрупването на цялото ви облекло сега стана лесно само с едно допълнение, шаловете. Независимо дали е всеки сезон, есента, есента или пролетта, шаловете са идеалните аксесоари, за да вземете вашето просто облекло до нещо много умно и елегантно. Драпирайте го около врата си или като лента за коса като ретро модната позиция, много забавление е възможно при тях и било то кльощавият или огромния плетен шал, няма да има недостиг на възможности да ги изпробвате .
С водещите производители на жени от модни дрехи, които изработват свежи нови предмети за облекло всеки сезон, любителите на стила също получават медалка от възможности да експериментират с модните си изявления.

Ето някои от идеите за стил, съставени, за да ви помогнат в правилния ъгъл на стилизиране на облеклото ви с шалове.
Ретро баш
Глобалната модна сцена отново е склонна към ретро стила и жените определено не оставят никакъв шанс да не притежават това. С шаловете получаването на ретро вид става по -лесно и без усилие и това е доказано и от стилистите. За ретро ансамблите отидете на риза без ръкави и я носете с възел, за да покажете своя халф, обединен с широко нарязани деним или палацо. Сдвоете този поглед с отпечатан шал от контрастен цвят, вързан за косата ви за усещането за 90 -те!
Понятие
За много различно и уникално поемане на шаловете, изпробвайте обикновен тройник с деним и носете колана на корема. Закачете отпечатания копринен шал под колана, за да отразявате много вокски, но все пак неподвижен силует. Това може да ви направи най -добрия тенденция сред приятелите при всеки причинно -следствен излет.
Поклони се
За обикновените едноцветни рокли, които имате, можете да добавите бляскав ефект върху целия външен вид с подходящ или контрастен шал, носен около врата, вързан като лък отстрани. Това ще удвои Style-O-Meter и ще добави много чар към иначе вашия прост силует.

Макси рокля шенагигани
Имате ли спринтирана макси рокля, която планирате да носите през нощта за круизното парти? Можете лесно да добавите нещо специално с хладния фактор към това с обикновен шал, направен от някаква дебела тъкан, а също така да увеличите обема и плаваемостта на цялата афера.
Големи кари през зимата
С неутралните засенчени палта и пуловери през зимата, какво ще кажете за фланелен кариран голям шал, който би добавил много топлина и уют към тялото ви и към вашия коефициент на стил? Фините проверки лесно биха подправили цялото облекло през зимата. Доставчиците на най-добрите жени от модни дрехи внасят редица палта и якета в зими в единични смели цветове.
Около врата
Отново за зимния стил можете просто да го вървите около врата си, без да оставяте краищата да се разхлабят от двете страни с всяко облекло, особено за официалния външен вид на блейзър. Не забравяйте да направите нещо интересно, като съпоставите цвета на вашия шал с чантата, която бихте носили.
По този начин, с реномираните дистрибутори на модни дрехи, които носят редица различни тоалети всеки сезон, вие шалове кабина се сприятелява с тях в зависимост от поводите.

Етикети:
Жени дистрибутори на модни дрехи
Производители на жени от модни дрехи
Доставчици на жени от модни дрехи

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Add a Comment

Your email address will not be published.