American Barments Brand Freedom54

American Barments Brand Freedom 54 Създава първокласно облекло, което стопява заедно африкански теми, както и столичната мода в стил на универсална привлекателност. Те не само играят със стиловете, но графиките са напълно интегрирани с цвета на тениските, както и в съответствие с великолепния африкански континент.
Именно там идва името, наистина има 54 независими нации – чийто стил, тема, разнообразие, както и обжалване са събрани върху материалите на марката гъвкавост 54.
Точно като хората, както и нациите на Африка, стиловете са смели, изразителни, жизнени, както и ярки. Идеята, която стои зад марката, е на единство, както и хармония, съчетавайки обичай, както и добродетелта в изключително модерни елементи за облекла. Харесвам дизайна на слонове, животното, което представлява голям късмет, но всички те са в най -добрия случай с източника на мотивация, който ги е произвел.
Бизнесът на Elephantlifethe е базиран в Хюстън Тексас, както и собственикът е Кай Дъна от Либерия, който не се говори само-той е посветен на предоставянето на част от всяка продажба на организация с печалба, която се опитва да внесе социална модификация в света . Точно тук е видеоклип на него да говори за модната услуга в допълнение към целта на марката му:

Тяхната страница във Facebook е пълна със снимки, включващи тържествата, както и културни събития, в които са преминали досега, което стои именно от идеята. Проверете страницата в Twitter също за актуализации!
Freedom54 LoveadaptableMaskthe слон
0/5 (0 отзиви)

Add a Comment

Your email address will not be published.