Най-избор, най-звънски, зашеметяващи марки за грим в света за вас

Какво е основната нужда от необходимост за жена? Любов, увереност, мода, Gizmos, признателност, както и всичко това. Както и след това се случва „грим“, че човек в целия свят, който превръща дама в зашеметяваща красота.
[Също така прочетете: Най -добрите марки грим в Индия]

Ентусиазмът на домашни любимци на жената в целия свят е да се разбере, както и да обхваща не само топ марки за грим в света, но и висококачествените марки грим. Да, ако видите другата страна, те причиняват щипка в джоба, но винаги има цена за Луната, нали?
Най -скъпите марки грим в света
Поставете тези решаващи, както и висящи задачи на задната седалка, докато ви приемам с най -добрата марка грим в допълнение към най -скъпите марки грим в света, които бихте искали да притежавате, ако все още нямате.
1. Chanel
Тази френска марка грим, създадена от Coco Chanel много повече от 100 години назад, са най -добрите марки грим в света, много скъпи марки грим в света, както и най -добрата марка грим.

Луксозна модна къща, Chanel предлага с модни аксесоари от висок клас, включително козметичната линия. Поради своята изтънченост, както и забележително качество, Chanel има специален, както и елитно разнообразие от продукти, което е безупречно, както и безупречно.
Източник: blogspot.com2. L’Oreal
Като се има предвид истината, че водещите боливудски знаменитости като Aishwarya Rai, Sonam Kapoor, Katrina Kaif са одобрили продуктите му, да покаже L’Oreal като висококачествени марки грим. Този най-голям бизнес, базиран на Франция, използва своите продукти в почти всички страни по целия свят. L’Oreal има силно опора във всяко поле на грим, както и продукти за грижа за кожата, независимо дали се гримират, грижа за кожата, цвят на косата, защита на слънцето, парфюми, както и грижа за косата. Легендарната фраза „Защото си заслужаваш“ е подходящо описание на продуктите на L’Oreal.

Източник: ListTop10s.com3. Mac
Говорете за много скъпи марки грим в света, както и трябва да бъде Mac. Тази най-добра марка за грим се разбира с висококачествените си продукти, както и със специални опции за грижа за кожата като червила, устни, всякакви основи, лак за нокти, грим на сцената, както и маскара. Получаването на MAC продукт наистина е мечта за няколко от дамите, които са в съзнание за цените, при условие че чарът на продукта, както и опаковката на продукта.
Източник: YouTube.com4. Estee Lauder
От висок клас грижа за кожата, както и се състои от американския апелативен дом Estee Lauder е очаровал много жени, които са съгласни с марката, които искат да се изчистят само за най-доброто. Създаден от Estée Lauder, както и от Joseph Lauder, бизнесът доведе до висококачествени марки грим, както и може би много скъпи марки грим.

[Също така прочетете: различни марки за грим за водоустойчиви]]
Източник: Enabalista.com5. Елизабет Арден
Със седалище във Флорида, САЩ, Елизабет Арден е най -скъпите марки грим в света. Създадена през 1910 г., тази козметика, както и ароматният бизнес, използва значително, както и перфектно разнообразие от продукти, които допълнително подобряват привлекателността на жена от десетките.

8. артистичност
Това е още една много скъпи марки грим в света, които използват специални, както и иновативни опции в козметиката, като се има предвид, че 1968 г. Без съмнение, артистичността е една от висококачествените марки грим, които светът следва.
[Също така прочетете: Най -високо оценените марки за органична красота, които да използвате]
Източник: BeautyByKrystal.com9. Nu кожа
От 1984 г. Nu Skin произвежда продукти, за да помогне на милиони хора по целия свят да изглеждат много по -великолепни, както и зашеметяващи. Това много скъпи марки грим е посветено на доставката на висококачествени марки грим в грижата за кожата, които се състоят от първокласни компоненти, чудесни за кожата.
Източник: pisceanrat.blogspot.com10. Smashbox
Най -добрата част за Smashbox е, че тя не е само една от най -скъпите марки грим, но ви осигурява издържане на грим, особено под светлини, CAM, както и действие. Създадени от легендарните студия La Photostudio Smashbox, продуктите осигуряват перфектна повърхност, както и цвят под студийните светлини в допълнение към дневната светлина.
Източник: Glamour.comhappy Избор на най -добрите марки грим в света. Между другото, кога ги получавате, както и коя най -добра марка грим? намалете ни линия.

Add a Comment

Your email address will not be published.