2016 МОТИВАЦИИ НА ОТКРИВАНЕ НА БОХО, КОИТО можете да спазвате

2016 мотивации за летно време на бохо, които можете да се съобразите-влезте в летния бохемски стил, като канализирате тези красиви идеи за облекло в свободно настроение. От Cowgirl Awesome до Hippie Goddess, вижте ги всички по -долу.

чрез ние харесваме boho
Съвременните дни бохо жената има всичко, от което се нуждае- както и мир! Тя използва леки, свободни облекла, страхотни оферти от плетене на една кука, както и дантелени скоби, атрактивни разфасовки, както и дори прозрачни (мрежести) тъкани.

чрез страхотния час
чрез Spell & The Gypsy Collective
чрез shopstyle_
С толкова много мотивация за грабване, да отидеш бохо за сезона идва и просто, както и естествено, да не говорим, че има очевидно много повече от един метод за насочване на голямото влияние на хипи, като го съпоставиш със собствената си лична естетика.

Вижте също

Магазин и стил, лятна мода
Кой е най -добрият топ на реколтата, който сте закупили някога?

чрез ShopStyle
чрез omghow
чрез Nordstorm
чрез Lulus
чрез lolomag.com
Super-Foxy, както и Super-Fun, чифт черни дантелени панталони, обединени на Lacy Bustiers, както и на шапки за каубори, ще ви накарат да живеете като неограничен фестивал през лятото
Любов, те изглеждат на момичешкия реколта кимоно с пастелния дантелен резервоар, нагласени дънки, както и бели сандали, но не съм сигурен дали ще я нося с шапката.
2016 МОТИВАЦИИ ЗА ОТМЕНИЕ НА БОХО

Boho Stylish Bohemian Boho Style Hippy Hippie Stylish Bohème Vibe Gypsy Fashion Indie People 70 -те
Плаваща бяла блуза от текстурирана дантела е Boho-Luxe, която е от съществено значение, за да инвестирате за лято, да се рок с каквото и да е между велурните къси панталони, както и отрязанията на деним
2016 МОТИВАЦИИ ЗА ОТМЕНИЕ НА БОХО

Add a Comment

Your email address will not be published.