Как да стилизираме плетене на една кука за летни външни видове

тази година, плетене на една кука е върховното завръщане към ръчно изработено!

mybeachyside.com
Възраждането на тази тенденция в модната сцена от висок клас също зависи от неговата гъвкавост. Това не е просто устойчив стил, а стил, който може да се промени чрез много модели и в много различни тоалети, в интернет тенденциите виждаме рокли за плетене на една кука, върхове, бански костюми, панталони, комбинезони, къси панталони – вие го наречете.

Grazia.fr
Кройката е процесът на приготвяне на плат от нишки, нишки и др. Този лятен телбод се носи в горещи дни. Всъщност тези дизайни са секси и много уникални, начинът, по който изглеждат.

evistaartesanato.com.br
Вече не е нужно да сърфирате в интернет за сладки парчета плетене на една кука, отчасти благодарение на микропредавания като естетиката на Tiktok, които ме карат да купя всичко, което се предлага в печат на цветя на хибискус или изглежда, че го купихме в магазин за подаръци на плажа.

stargboutique.com
В крайна сметка тези тенденции са предназначени да видят и да се чувстват забавни. Ако искате да носите облекло, вдъхновено от плажната богиня това лято, изберете плетене на една кука в неутрален цвят като кафяво или бяло.

Вижте също

Лятна мода
Основно облекло за лято, които трябва да опаковате за плажна вакация

stargboutique.com
За да ви дадете много идеи за трикотаж преди лятото, продължете да превъртате за най -добрата тенденция на плетене на плетене на плетене на плетене на кука 2021 г., която намерихме на Pinterest и през сцената на уличния стил, от минимална до спортна и луксозна.

Арела плетен връх
И можете да намерите редакции на подобни парчета за плетене на една кука и допълнения, за да пазарувате сега, така че можете да пресъздадете всеки външен вид.

Топ на плетене на една кука и мини пола, плажни дрехи, Boho Hippie, Festival Clothing.
Моделът на Nina Top Crochet * *
Мини рокля с мотив за плетене на една кука, рокля на спагети.
Топ от плетене на една кука и високо талия, бански костюм.
Мултоцветни и отдолу на плетене на една кука, Boho Hippie Top, Festival Clothing,
Секси модел на рокля с плетене на една кука, написан на английски+класации, дизайнерска рокля модел плетене на една кука, плажна рокля за плетене на една кука Victoria’s Secret V-образно плетене на плетене на плетене на плетене на плетене на коктейли
Топ на плетене на плетене на една кука, летен бохо топ, фестивално облекло.
Balmy Breez
Винтидж рокля от Кара
Junio Open Knit рокля

Add a Comment

Your email address will not be published.