Ползите, както и използва маслото от авокадо, за да получите перфектна кожа

, това е една от най -здравословните „супер храни“ в света. Мексико е неговото местоположение на произход, още през 500 г. пр.н.е. Те заявяват да ядат този специфичен плод, когато един ден ви държи в розовото здраве, както и вкусно изглеждащ чрез изглаждане на кожата ви. Той засилва имунитета, повишава кръвообращението, както и поддържа хормоните в баланс. Какво е това? Това е авокадо масло!
Какво е авокадо масло?
Маслото от авокадо е екстрактът от авокадо плодове. Много по -добре се поставя, това е естественото масло, притиснато от пулпата на авокадо. Като ядливо масло той е пълен с хранителни вещества, както и с витамини. Маслото от авокадо има 77% от общото съдържание на калории на авокадо. Толкова много хранителни вещества има в маслото от авокадо, че можете спокойно да очаквате, че това ще бъде невероятно лечение за кожата, както и за косата.

Важни хранителни вещества в маслото от авокадо
Накиснато с хранителни вещества, както и здравословни мазнини, това е маслото от авокадо, накратко. Нека да проверим какви са хранителните вещества:
Олеинова киселина (с други думи, мононенаситената мастна киселина, открита в изобилие в маслото от авокадо) подхранва, както и хидратира кожата ви отвътре)

Лутеин (антиоксидант, както и каротеноид, което прави маслото от авокадо изключително полезно за очите)

Изобилие от рибофлавин, тиамин, желязо, фосфор, магнезий, мед, както и калий

Множество витамини – като вит. A, B, C, E, & K.

Известно количество фибри, както и протеин

Полезни фитохимикали като бета-ситостерол, глутатион

Фоновата част отвъд, това е времето за кожата на авокадото от ползите за кожата:
Предимства на маслото от авокадо за кожата
Маслото от авокадо не е само най -здравословното масло на планетата, а е изключително за кожата:

1. Спокойна сърбяща кожа, както и възпаление
Тъй като е с високо съдържание на олеинова киселина, маслото от авокадо е реакцията на сърбеж, както и на възпалена кожа.
Източник: Pharmacyplace.co.nz2. Лекува, нарязана кожа
Като се има предвид овлажняващият характер на авокадото, хранителните вещества в маслото бързо се абсорбират в кожата, както и дермата, като по този начин се лекува нарязана кожа.

3. Изглаждане на кожата
Тъй като маслото от авокадо е богато на мастни киселини, както и на Vit E, то подпомага изглаждането на кожата, както и при овлажняване също.
4. Попълнете сухата кожа
Гладна ли е кожата ви, както и вика за достатъчно влага? Нанесете масло от авокадо.

5. Увеличава производството на колаген (продукт против стареене)
Колагенът е жизненоважен за това да изглежда кожата ви твърда. В ползите на кожата на маслото от авокадо, това е основната, тъй като подобрява производството на колаген, оставяйки кожата ви гладка, както и подмладена. Той също се бори с „свързани с възрастта“ сигнали, както и предупреждения като фини линии, както и бръчки.
6. Хидрат, както и овлажняване на кожата
Говорете за едно отлично нещо за маслото от авокадо? Той успокоява раздразнената кожа, но най -добрата част е, че осигурява влажност на сухата кожа.

Източник: Allremedies.com10. Премахва тъмните кръгове
Стресът, безсънните нощи, както и преекспонирането на компютърните екрани могат да доведат до тъмни кръгове. Благодарение на жилищната собственост против стареене на маслото от авокадо, с радост можете да видите избледняване на бръчки, както и фини линии от лицето ви.
11. Защитете от увреждане на кожата
Независимо дали е суха, дехидратирана или увредена кожа или вредното въздействие на UV лъчите, можете да намалите, както и да обърнете индикациите за рак на кожата, като приложите масло от авокадо.
12. Лекува екзема, както и псориазис
Възпалената, както и раздразнената кожа е индикация за екзема. Псориазисът води до люспеста кожа с червена, възпалена граница. Маслото от авокадо, тъй като на своя висок материал от мастни киселини намалява симптомите на двете разбойници на кожата.
13. Лекува порязвания, рани, както и белези:
Страдате от агонизиране, както и от раздразнени рани по кожата ви? Маслото от авокадо е там, за да ускори лечебния процес.
Още малко масло от авокадо използва за кожата ви
Искате да кажете, че маслото от авокадо е любезно на кожата? Проверете за ползите от кожата на авокадо, както и рецепти, както и открийте.
[SC: MediaD]
1. Като лосион за напукана кожа
Какво ви трябва всичко: авокадо масло
Упътвания:
Поемете първо вана.

Изсуши кожата си с кърпа? изглежда добре.

Сега масажирайте голямо количество авокадо масло в кожата си.

Как работи: Маслото от авокадо рехидратира сухо, както и нарязана кожа на мека, както и еластична.
Съвет: Имате два варианта – или използвайте маслото от авокадо сама по себе си, или изсипете няколко капки от него към ежедневните си лосиони за тяло. Просто!

2. Като овлажнител на маслото на лицето
Какво ви трябва всичко: авокадо масло, други подхранващи масла като Таману или Ему, както и бутилка
Упътвания:
Започнете, като напълните две трети от бутилка с 1 унция с авокадо масло.

Сега изберете всякакъв вид друго подхранващо масло (както беше споменато по -горе), както и го използвайте, за да напълните последната част от бутилката.

Добавете 3-4 капки от предпочитаното от вас необходимо масло (лавандула или роза).

Поставете капачката върху бутилката.

Разклатете го добре.

Сега изсипете няколко капки от това домашно обработено с авокадо масло върху дланите си.

Нанесете го върху лицето си.

Как работи: Когато сделката ви се бори с достатъчна атмосфера, както и замърсяване, предоставете му mНеобходим релеф чрез нанасяне на маслото от авокадо като овлажнител на лицето.
Съвет: Не само лице, можете да използвате и този овлажнител на маслото на лицето на ръцете си. Дръжте бутилката далеч от слънчевата светлина, за да се уверите, че може да продължи една година.
3. Като домашна маска за лице
Какво ви трябва всичко: авокадо (узряло), авокадо масло, вода (хладка за топло).
Упътвания:
Нарежете, както и нарежете авокадо на малки кубчета.

Добавете към него няколко капки авокадо масло.

Сега използвайки вилица или нож, разгънете го в равномерна паста.

Нанесете пастата върху лицето си.

След 10-15 минути пране от домашната маска на авокадо с топла вода.

Как работи: Справянето с маската се извършва, за да се подмлади кожата, както и да се възстанови изгубения чар, нали? Маслото от авокадо идва на помощ със сигурен успех.
Съвет: Вместо топла вода, можете също да използвате сделка с почистващо средство, в зависимост от типа на кожата ви.

4. Като естествен крем за кожа против стареене
Какво ви трябва всичко: 1/4 чаша масло от авокадо, 2 с. Л. Кокосово масло, 2 с. Л. Пчелен восък, 1/2 ч. Л. Масло от витамин Е, 1 с. Л. Шеа масло
Упътвания:
Смесете всички компоненти, както по -горе в стъклен буркан.

Поставете буркана (отворен) в саксия, който вече е пълен с четири инча вода.

Донесете го на къкри.

Разбъркайте компонентите, докато се стопяват в буркана.

След като се разтопите, изсипете сметаната в по -малък буркан.

Оставете го да седне, докато сместа се втвърди.

Поставете капака на буркана.

Сега съхранявайте крема на страхотно място.

Как работи: Направете сделката, както и кожата – това е, което маслото от авокадо доставя красиво.

5. Премахване на грима
Какво ви трябва всичко: авокадо масло, памучна топка
Упътвания:
Потопете малко памучна сфера в маслото от авокадо

Сега почистете сделката си с нея, бавно и нежно

Особено за грима за очи можете да навлажнявате сделката си с топла вода много първо, преди да нанесете масло от авокадо

Как работи: Сделката с изглежда толкова чиста от мръсотия, както и примеси, че си струва да изпробвате маслото от авокадо.

Сега за трудната, както и чувствителната част. Нека да открием за опасностите, както и за страничните ефекти на авокадото масло.
Рискове, както и предпазни мерки
Външните фактори като чувствителна кожа или скалп, както и алергия са някои от ключовите аспекти, които идват като бариера при използването на всякакъв вид продукт на кожата или косата. Същата логика се прилага за използване на масло от авокадо. Каква е степента на странични въздействия на маслото от авокадо? доста оскъден. Бог! Това е огромно облекчение. Независимо от това, има малко опасни фактори за маслото от авокадо, които трябва да знаете.
Риск и предпазна мярка 1: Чува се за „алергия към латекс“? Това е свързано с определени хранителни продукти като авокадо, банани, киви, кестени, както и ентусиазъм плодове. Така че, ако сте алергични към латекс, тогава трябва стриктно да предотвратите авокадо.
Риск и предпазна мярка 2: Нали сте на разредители на кръвта, като варфарин? Консултирайте се с Вашия лекар/лекар, преди да вземете вътрешно маслото от авокадо, тъй като маслото от авокадо намалява ефективността на това лекарство.
Изключително се препоръчва тест за пластир, в ситуация кожата ви е чувствителна към всякакъв вид специфично масло, като авокадо масло.
И така, колко точно ритате, че опитвате маслото от авокадо? Съставете, както и коментарите, както и споделете и вашия опит.
Препоръчителни статии
Морнга масло ползва за здравето, косата, кожата, както и ноктите рибено масло за коса, кожа и здраве и уелнес ползи от рициново масло ползи за косата, кожата, око както и ползите за здравето и уелнесът от ленено масло за кожа, коса, както и за здраве и уелнес фино настроено кокосово масло срещу нерафинирано кокосово масло от джеджоба ползи за кожа

Add a Comment

Your email address will not be published.