Как да се обличате за фитнес (3 начина), ако сте благословени с криво тяло!

Как да се обличате за фитнес (3 начина), ако сте благословени с криво тяло!
15/04/2017, публикувано от Alanic Global
Може би сте чували много хора да казват: „Това е фитнес залата, а не модно ревю!“ Значението на това изявление може да бъде намерено в кориците на списания и Instagram, където ще намерите модели, позиращи в дрехите им за тренировка, изглеждат зашеметяващи , без нито една капка пот върху тях. Ако могат, така можем!

Години наред много от нас (тези, които са благословени с малко излишни килограми) носеха всичко, което може да се разходи за фитнеса. И това е допринесло Zilch за истинския мотив за изпотяване толкова силно. Ако не се чувствате добре в това, което носите, тръпката, която получавате от упражненията, никога няма да бъде напълно реализирана. Това може да отнеме доста време, за да се разбере, но сега за щастие много хора го правят (и така най -добрите марки). Да си здрав не означава да бъдеш тънък; Това всъщност означава да си здрав!
И така, всички криви жени, които се четат за по -долу, са дадени списък със съвети за стил как да се обличат за фитнес. Щастливо убиване на всички хора, които ви критикуваха! (Каламбур е предназначен).

Първият вид е за балансиране на комфорта и стила. Затова изберете високо функциониращ спортен сутиен в черно и го обединихте с чифт черни гамаши. Използвайте чифт атлетични обувки, за да завършите външния вид. Уверете се, че тъканта, използвана за изграждането на дрехите, ви позволява да дишате и да се разтягате с лекота. Този вид почти работи за всякакви тренировки (от бягане до йога). Можете да изберете най -доброто облекло за тренировка на едро от най -добрите производители.
Вторият поглед, за разлика от първия, се фокусира повече върху функционалността и е идеален за дейности на закрито. Носете тениска и чифт каприс, за да останете в олицетворението на комфорта. Обувките няма да са необходими за този конкретен, тъй като ще останете вътре в къщата. Можете да изберете фини отпечатъци и текстури, които ще ви помогнат да създадете перфектна илюзия, издигане на вашия силует.
Горната част на резервоара, чифт къси панталони и яке е точно това, от което се нуждаете за този следващ поглед, който е идеален за горещия летен режим на открито. Изберете дрехи, които укита влага, като ви държите да се чувствате свежи и спокойни. По -леките цветове за върха и по -тъмните нюанси за дъното ще подобрят вашия ръст. Прилягането на дрехите трябва да е правилно, тъй като твърде стегнато или твърде разхлабено може да стане препятствие за вас.

Горепосочените съвети за стил са страхотни за справка и могат да се използват съответно, когато отиват за тренировка. Носете всичко и всичко, което харесвате, стига да ви е удобно в него. Това е важното! Това е важно! И така, дами, късмет облича! Фитнес облекло на едро, както е налично при видни производители, могат да бъдат закупени на едро от търговците на дребно, като същевременно осигуряват атрактивни отстъпки и върху тях.

Етикети:
фитнес дрехи
Производител на фитнес дрехи САЩ
Производители на фитнес дрехи
Производители на фитнес дрехи САЩ
Фитнес дрехи на едро
Фитнес дрехи на едро
Облекло за тренировка на едро
Производители на дрехи за тренировки

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Add a Comment

Your email address will not be published.