Подценено облекло на Jump Start City

, което е на път, е на път да разшири линията на облеклото си през следващите 10 дни с пускането на нова, социална общност, сайт за краудфандинг, наречен JumpStartCity. Сайтът беше наскоро покрит от Wired и включва 70-100 проекта с дебюта си на 1 юни. Като част от това издание подчинени са взели решение да разширят линията на облеклото си. Кампанията излиза на живо на 1 юни с откриването на JumpStartCity за широката общественост, където може да се закупят настоящите цифри.
Jump Start City работи подобно на Kickstarter, но прави няколко промени, като развива много повече социална среда, която свързва потенциалните поддръжници. Поддръжниците могат да печелят пари, като спомагат за популяризирането на проекти, както и „изберат“ кои проекти влизат на сайта, като гласуват за проекта „Асансьорни терени“. Сайтът също така предоставя награди на поддръжници, които привличат други хора в подкрепа на проекта, който са подкрепили.
От Kickstarter, подкопаването е нараснало и са отворени за поръчки – добавените „новите“ лица включват Алън Тюринг – татко на A.I., Billie Holiday – влиятелен джаз певец и Gunpei Yokoi – дизайнер на Gameboy. Това са хора, които са значителни в своята област на интерес, а не много хора знаят за тях – откъдето влизат Павел и подкопаният екип и коригират ситуацията.
Присъединете се към тях във Facebook и Twitter за актуализации на живо по техните проекти!
Alan Turingbillie Holidaygregor Mendellangston Hughesgunpei Yokoi
0/5 (0 отзиви)

Add a Comment

Your email address will not be published.