Ето какво можете да купите този април

Честит нов месец! Да, април е тук! Не мога да повярвам, че сме на месец на моя месец за рожден ден, май. Какво търсите да купите този месец? При подготовката за пролетта, както и лятото, ето какво можете да закупите този април, както и отвъд. Всеки месец правя списък на това, което е в моя радар, както и нещо, което искам да купя за месеца. Тези продукти могат да варират от дрехи, обувки, аксесоари, парчета за декор на къщи, както и от предмети за красота. Това също е време, когато възстановявам продуктите за красота, които в момента имам, че се изчерпва. Също така добавям един продукт или повече продукти, които са в моя списък с желания от висок клас. Всеки месец смятам да споделя това, което купувам за месеца, както и в ситуация, която ви харесва, можете да го направите и вие. По -долу са продукти, които купувам за април, както и ето ето какво можете да закупите този април.

< >

Ето какво купувам този април -мода:

Пролетни панталони
Напоследък използвам много пролетни пастелни цветове. Видях този сгънат панталони в светло лилаво в социалната мрежа, но все още не беше предложено в нас. В момента го имам в бежово, както и във формата е невероятна. Смятам да получа това, както и съвпадащ блейзър. Перфектно костюм на пролетта.
Пазарувай сега

Светло синьо директно нарязано яке
Когато заявявам, че съм консумиран за пролет, не лъжа. Току -що избрах този светлосин блейзър, както и съвпадащите шорти по -долу. Нямам търпение да ви покажа как точно го оформях за пролетта.
Пазарувай сега

Бермудски къси панталони
Това е съвпадащите къси панталони, които да се сдвоят със светлосиния блейзър. Наслаждавам се на пастелни цветни къси панталони, подходящи за пролетта, както и лятото.
Пазарувай сега

Изявлението висулки са задължителни през този сезон, както и отвъд. Това ще трансформира най -лесните тоалети.
Пазарувай сега

Красота:

Kiehls Коректор на тъмната зона
Използвам това от известно време, както и е наистина ефективен. Моят настоящ е почти завършен; Така че изисквам да се възстанови.
Пазарувай сега

В момента използвам това, както и обичам. Време за възстановяване. По -рано използвах аромат на Бери; Сега искам да опитам ябълковата вар. Определено предлагам това. Поддържам устните си гладки, както и овлажнени.
Пазарувай сега

Може да се насладите и на вас:

Как да надстроите вашия есен

Как да опресните работната си облекла това …

Най -добрият метод за започване на новия си …

Концепции в последния момент за Деня на влюбените …

Знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получите новини, както и актуализации.

Първо име

Първо име

Първо име

Първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

Add a Comment

Your email address will not be published.