Вижте тези идеални идеи за подаръци за нова майка през 2022 г.

Джонатан Борба / Unsplash

Раждането на ново бебе е доволен момент. Това се усеща не само от семейството, но и за близки приятели и роднини. Планирате ли да дадете нещо специално на приятели или семейство, които станаха нова майка? Вижте тези идеални идеи за подаръци за нови майки и ние сме почти сигурни, че това са списъкът по -долу, които са най -необходими. Така че подаръците, които даваме, ще бъдат използвани, а не просто натрупани или дадени на други хора.

За да изразим чувство на щастие и благодарност, ние обикновено се правим, като даваме нещо специално или подаръци. Подаръкът не трябва да е новородени неща, можете да давате подаръци, които могат да се използват, когато бебето расте малко, като например силиконово хранене, което да стимулира бебето да се научи да яде.

За да ви помогнем, ето някои идеи за предмети, които можете да направите подаръци за вашето новородено и много необходими за нова майка:

1. Бебешки дрехи

Можем да избираме бебешки дрехи като ръкавици, жилетки, шапки или чорапи. Добре е да имате дрехи с приятелски материали като памук и да избягвате синтетични тъкани.

Nix / Unsplash

2. Тоалетни принадлежности за бебета

Дори новите майки обикновено вече имат бебешки тоалетни принадлежности, но даването на тази идея като подаръци не е лошо нещо. Това оборудване със сигурност ще се използва в бъдеще.

Персонализирана насипна силиконова четка за измиване с октопод с двойни размери – закупуване тук

3. Играчки за бебета

Има много видове играчки за новородени. Започвайки от тези, които могат да бъдат окачени над леглото, с музика или бебешки зъби. Това може да забавлява бебето и да ги инструктира за околната среда.

Популярна хранителна степен BPA напълно безплатен образователен производител на играчки за силиконови чорапи | покупка тук

4. Комплект за хранене на силиконов

Този комплект за хранене е идеален за подпомагане на новите майки да представят бебетата си, когато са малко по -възрастни. Научете се да се храните сами с безопасен хранителен силиконов материал, който е нетоксичен, безвкусен, безопасен и екологичен, който можете да закупите от Newtop Rubber Най-добрите производители на силикон, които доставят висококачествени продукти за майка и бебешки силиконови продукти, домакински силиконови продукти и персонализирани продукти за индустриални и медицински приложения.

На едро хранителна степен BPA напълно безплатен комплект за хранене на силикон | покупка тук

5. помпа за кърма

Тази идея за подарък също е съществено нещо, от което се нуждае всяка нова майка. Въпреки че в някои случаи те вече го имат, нищо не е наред да го дадем като резервно копие.

Вижте също

Мода, подарък, бижута
деликатни колекции от пръстени, които са идеален романтичен подарък за вашите близки

Персонализиран насипни силиконови майки Ръководство за кърма помпа | покупка тук

6. Инструменти за възстановяване след раждането

Можем да изберем инструменти за възстановяване след раждане, като крем за облекчаване на болката, менструална чаша, остриета и някои витамини, за да подкрепим здравето им.

Производител Персонализиран едро сгъваем медицински силиконова менструална чаша | покупка тук

7. Бебешка чанта за предавка

Тази чанта за бебета Essentials може да побере всички бебешки нужди като памперси, бебешки кърпички, поставяне на постелки, сметана и почистващо средство при пътуване. Със сигурност това е много полезен подарък за подпомагане на новите майки.

Най -висококачествена хранителна степен BPA напълно безплатен мек силиконов плацент | покупка тук

Когато приятелите или роднините имат бебе, винаги не забравяйте, че да давате нещо необходимо на новата майка също е важно.

Add a Comment

Your email address will not be published.