Какво можете да очаквате от превъзходен производител на фланелка на ръгби лигата

какво можете да очаквате от превъзходния производител на фланелка на ръгби лигата
22/04/2018, публикуван от Alanic Global
Много Little Garments Services Грешка в американския футбол за ръгби лига. Както и в това объркване, те получават грешна част. Въпреки че и двата спорта се различават леко, с много повече или по -малко подобни правила, фланелките на ръгби лиги САЩ са различни от футболните фланелки САЩ.
Качество на фланелки по ръгби лига
Ръгби лигата е много по -обширна от американския футбол с по -малко почивки между тях. Това налага различен тип облекла.

Производителите на тениски с ръгби използват комбинация от памук, както и полиестер в своите продукти. Докато памукът прави тениската мека и удобна, полиестерът има свои собствени пристъпи. Полиестът прави износването много по -хлъзгаво, което улеснява дърпането, както и за справяне. Те са малко по -строги, както и остават при тялото. Също така, те не накисват вода, както и кал. Това поддържа фланелката изключително светлина през цялата игра.
Две сорта
Rugby League Tee Rishs USA широко се предлага в две сорта- едната е създадена, както и пригодена да задоволява нуждите на професионалисти, докато други е за феновете. Техният вид обикновено се различават-

За играчите- фланелки за експертите са много по-прости по отношение на стиловете, както и цветовете- обикновено две цветни комбо. Плюс това, за тъканите, делът на полиестера е малко повече от памук. Това прави тениската много по -плътна, както и светлина.

За феновете – тениските по ръгби лига, САЩ, произвеждаха феновете, са просто изключително стилни. Те обикновено са тениските с пълен ръкав, както и са направени с по -високия дял на памука. Те се предлагат в хоризонтални модели на инспектиране в две цветови комбинации. Това облекло е просто най -добро за лятното време, както и често е първият вариант за всички играчи на забавление, както и за аматьори.

Различно с американския футбол
Една очевидна разлика между употребата на ръгби лигата, както и на американския футбол е, че по -късната включва дебела подплънки. Това възгласява лактите на играчите, както и коленете, както и ги избягва от всякакъв вид наранявания. Също така, експертната предавка е много по -цветна, с различни дизайни. Обратно, износването на ръгби лигата идва без никакъв вид подплънки. Те са много по -лесни, както и обикновено се състоят от фланелки, както и шорти. Дори много пъти каските не се използват.

Така че, ако планирате да разширите спортния си инвентар, свържете се с най -добрите производители на тениски по ръгби днес. Както и следващия път, когато клиентите ви ви техниката за фланелки на ръгби лигата САЩ, предлагайте им точно това, както и не носенето на американския футбол.

Етикети:
Ръгби лига Джърси на едро
Производител на фланелки по ръгби лига
фланелки на ръгби лигата САЩ
Тениски за ръгби лига САЩ САЩ
Производители на тениска за ръгби

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Add a Comment

Your email address will not be published.