20 нюанса на ягодовия рус цвят на косата

Мерлин Морой ни казаха „господа като блондинки“, но тогава получихме Ема Стоун, както и паднахме като при примамката на червената коса. Ако и вие сте разкъсани между опцията за блондинка, както и червен цвят за косата ви, не вярвайте повече. Тук сме тук с решение – защо да не отидем за перфектната комбинация от двете, ягодови блондинки.
Какво е цвят на ягодовата руса коса
Ягодовата блондинка е типът цвят на косата, който с широкото си разнообразие от опции има какво да предложи на всеки тен на кожата. Колкото и да изглежда фантастично срещу неутрални, както и с справедливи тонове на кожата, той допълва и топли тонове на кожата – по -специално по -хладните нюанси на Обърн. Въпреки че няма да откриете много хора навън на улицата, които обичат този уникален нюанс, разбираме, че сте сред малкото дръзки.

[Също прочетете: Най -добрите звездни прически]
Всъщност неговата рядкост е неговата красота, защото ще ви накара да се откроите в море от хора.
Може да погледнете Рейчъл Макадамс, Блейк Лайвли, както и Сиена Милър, както и да черпите малко вдъхновение.

Не се притеснявайте, че не е толкова трудно да получите този прекрасен цвят на косата. Вземете пакет от него, както и го приложите в самата къща – повярвайте ми, по -лесно е, отколкото може би знаете.

Как да нанесете цвят на ягодовата руса коса у дома
Тъй като говорим за прилагането на дългосрочен цвят на косата, нашият съвет към вас е да разберете какво искате. Така че отидете в магазин, който има всички нюанси, както и ако е необходимо, имайте дискусия със съветника за красота на магазина. Само когато сте сигурни в опцията си, донесете опаковката у дома.
Има много техники на „Направи си сам“ за получаване на цвета на косата у дома, но аз ще ви предприема със стъпките, които следвах:

От какво имаш нужда:
Пакет от лореал червеникава блондинка, както и червеникава цента всеки

Стара кърпа

Огромна купа за смесване

Четка за боя за коса

Ръкавици

Вентилационен вентилатор

Книга, която да ви държи ангажирани

Таймер

Упътвания

За честна кожа
Сянка от прасковена ягодова блондинка, разбрана главно като блондинка с оцветена тиква, заобикаля използването на тонове мандарин, както и оранжево. Оттенъкът изглежда перфектно срещу порцеланова кожа, както и леки очи. Когато се сдвоява с розови устни, цветът на косата на тиква прави чудеса.

Пшеничен тон на кожата
Блондинката с кафяви или червеникави ниски светлини върви напълно върху пшенични кожи. Със своите настилници или златни ниски светлини комбинацията е фина, както и цветът, установено на косата ви, би бил вечен, както и подходящ за всички случаи. Можете да изберете голи грим или този донякъде отгоре – този цвят на косата се вписва в всички случаи.
Тъмен тон на кожата
Следващият фин нюанс на ягодовата руса естествен цвят на косата, който би изглеждал невероятно, а не само всякакъв вид невероятен, колкото и да е невероятен от света, особено на по-тъмните тонове на кожа . Ако никога не сте ходили за златни коси или дори ягодови блондинки, тогава медният рус нюанс би бил перфектен експеримент за вашата девойка, отидете в салона. Сега, когато разбирате кои цветове са най -подходящи за вашите тонове на кожата, позволете ми да ви взема с няколко от най -добрите продукти, които ще откриете в най -близкия мол.
Нюанси на ягодовия цвят на русата коса
Ето най -добрите 20 нюанса на цвета на косата на ягоди. Огромните колекции, предлагани под ръка, биха използвали вашия обмислен избор.

1. Ягодов цвят на русата коса в обратна омбре
Двойните цветове са популярни сега. Въпреки това, за да стане малко по -различен от това как повечето хора го правят, защо да не изберат обратния ред на Ombre, поддържайки краищата по -тъмен нюанс, както и корените по -лек нюанс на ягодовата руса.

2. Ягодов цвят в увеличено злато
От всички ягодови блондинки, увеличеното злато е най -красивото. Това не само ви кара да изглеждате намалявайки мъртво великолепно, но също така добавя и oodles на елегантност към вашата личност.

3. Изключително леки удари от ягода
Това би бил идеалният избор, ако се похвалите с перфектен честен тен. Най -лекият тон на ягодовата блондинка прави чудеса на Никол Кидман.

4. Медна блондинка в ягодов оттенък
Изящна сянка, която изглежда забележително на къдриците. Ако се появи събитие, както и обмисляте да използвате тежки къдрици, независимо от тона на кожата ви, можете да отидете за този външен вид – той отговаря на всички тена.

5. Ярък нюанс на ягодовата блондинка
Това очевидно е най -смелото сред всички нюанси на ягода. Той е известен главно сред тийнейджърите, но ние мотивираме всички да разбият възрастовата сегрегация. Ако можете да го издърпате, защо не?

6. Ягодов цвят на русата коса с добавен крем
Нека ви кажем, че този оттенък е ужасяващ. Въпреки това, ако можете да го парадирате, тогава живият цвят на ягода с кремообразния си акцент е уникална комбинация.

7. Маслена ягодова блондинка със златен акцент
Това е гладък цвят, както и с докосването си на златен блясък, този цвят на косата е задължителен опит за този с панаш за стил.

8. Ярко златисто до ягодов рус цвят на косата
Момичета, които Алnullnull

Add a Comment

Your email address will not be published.