Вземете вдъхновение от A-Listers, за да оформите вашите дънкови якета

, ако има едно парче дрехи, което е безвремево и работи по всяко време на годината, това е вашата тениска на Chambray или дънковото яке! Слоете ги, носете ги или ги сдвоявайте – якетата на Jean могат да се носят от лятото до есента, без стил да се провалят. От ежедневни до облечени до бляскави; Якетата за деним могат да бъдат оформени с лекота за всеки повод. Затова нека се вдъхновим и да проверим какво да облекаме с якета на Жан по начини, одобрени от знаменитости.
Начини за стилизиране на дънкови якета
Ето няколко модни идеи за начини, по които сте стил на дънковите ви якета, направо от нашите дивотии от Боливуд

Денимът на деним
Просто се сдобийте с дънките си и го носете заедно с дънковото си яке. Най-добрият външен вид от главата до петите се нуждае от вас да ги сдвоите в различни измивания. Не вървете твърде високо на аксесоарите. Двойка отдушни нюанси и ежедневни маратонки биха ви накарали да изглеждате небрежни елегантни и стилни. Горната част на резервоара или графичният тройник би засилвал допълнително жалбата на коните.
Вижте външния вид на летището на Priyanka Chopra на летището! Тя изглеждаше невероятно и небрежно в Forever 21 Tank Top, познайте дънково яке и кльощави дънки! Тя изпомпваше външния вид допълнително с неоново червило в розово, слънчеви очила Gandhi в Black и Louis Vuitton Black Tote.

Суитчърите с деним
Сдвоете отпечатаните си суитчъри с резервоар или графичен тройник, сложете го с вашето дънково яке за безпроблемен филм-нощ. Добавете бързо тъпково докосване до иначе женски силует, бърз и лесен като Shraddha Kapoor – натиснете косата си и дръпнете бейзболна шапка, обединете я с чифт маратонки и вашата тота, voila!
Вижте колко невероятно и лесно изглежда Shraddha Kapoor. Тя реши да сдвои облеклото си за дънково яке със сив резервоар и дантелени винтидж суитчъри от Monrow. Акцентиране на ансамбъла с класическия Tan Prada Tote и NYC бейзболната шапка, без грима!

Звънените дъна с деним
Поставете си обратно вибрация, като нанесете дънките си с дънки върху обикновен връх и носете завладяващ чифт отпечатани или шарени панталони отдолу. Athiya Shetty излъчва безпроблемно елегантен външен вид с слаб топ магазин, раиран панталон, резервоар с дънково яке Bershka. Маратонки Oxblood, Berry Lips и Alexander McQueen Satchel завършиха външния си вид!

Макси роклята с деним
Ако все още се опитвате да намерите много повече вдъхновения за това какво да облечете с Jean яке, за да натиснете границите на модата малко повече отвъд, да се възхищавате от амбициозната актриса Preeti Desai. Искате ли да носите летната си макси рокля през есента? Съставете го с вашия много обичан чифт Jean яке. Тя разтърси здравия мек външен вид просто идеален, като сдвои своята коралова рокля със синьо дънково яке, подчертавайки силуета си с тънък колан за тен.

Играчният костюм с деним
Имате страхотен играч? Просто го сложете с вашето дънково яке за секси, но спортен призив. За някой от екипа на Glam Quotient той се справя с чифт стилети, но за много по -небрежен, облечен, невероятен вибрация можете да спортувате ансамбъла с модерни маратонки или ботуши!
Вижте Bubbly Yami Gautam в комбинезон от очи от предположение, сдвоени с деним от Promod и помпи от Aldo! Diva Sure има коефициент на стила на стилове, когато се отнася до стилизиране на тоалета на Jean Jacke.
[Също прочетете: идеи за облекло за деним яке]

Бел с деним
Чудите се какво да носите с жилетка, без да изглеждате като каубой?! Усилвайте вашето дънково яке Погледнете пътя Sonam Kapoor. Актуализирайте вашия поглед на жилетка, като го сдвоите със сладък допълващ колан. Носете го върху рокля с дължина на коляното и ботуши за глезени за шикозно изявление в стил, лесен стил. Хвърлете няколко леки нюанси и фантазия, за да закръгляте външния вид!
[Също така прочетете: 30 идеи за стил деним яке]
Спорт Вдъхновените погледи от A-листерите, тези идеи за стил за носене на дънки яке вървят добре със съществуващия ви селекция от гардероба. Време е да започнете да свързвате тези лесни за двойка ансамбли, ако не сте ги опитвали преди. Забавлявайте се и съвпадате с тези тоалети и получавате този най -добър вид!
Източник на изображения: pinterest.com

Add a Comment

Your email address will not be published.