Прости начини за носене на мощност тази есен

през този есенния сезон, една от тенденциите, които трябва да се приеме, е Power Suit. Костюмите за мощност са смели, класически и шикозни. Това е абсолютно една от любимите ми тенденции, защото може да бъде небрежно оформена или носена официално. Помислете за мощния костюм като за външния вид, който ще ви отведе от заседанията на борда до възхитения час. Всичко е в това как го стилизирате и е много лесно да се стилизирате. Основен начин за стилизиране на захранващи костюми е като го сдвоите основен тройник, дантелен връх за женствено усещане, риза с копче надолу.
Прости начини за носене на захранващи костюми тази есен
Сдвоете с основен тройник или графичен тройник: Аз съм голям фен на включването на графични тройници в ежедневния си стил. Носенето на основен тройник е бързо и лесно износване, за да стилизирате вашия мощен костюм. Той създава лесен външен вид, без да създава тежко усещане за „бордова стая“. Костюмът с мощност с тройник е лесен начин да се премине небрежно. Попълването на външния вид с маратонки може да завърши модернизирания вид.
Всичко за маратонките: Колкото и да съм момиче от токчета, маратонките се превърнаха в моя и лесен начин за стил костюми. За тези, които се страхуват от токчета или искат различно приемане на костюми, сдвояването на захранващи костюми с маратонки ще добави забавен и специален обрат към външния вид.
Добавете дантела: Както можете да видите в тази публикация, сдвоих червения си блейзър с дантелена ками. Дантената Ками добавя женско усещане към смелия вид.
Смесете и съвпадайте: Не е нужно да носите отпечатъци от съвпадащи костюми. Можете да носите смел блейзър и да го сдвоите със солидни панталони. За тази публикация носех червения си смел блейзър, сдвоен с плътни черни панталони.
Отидете смели: Не се ужасявайте да излезете от черни и неутрални цветни костюми. Отиди смело! Със смели цветни костюми не ви е нужно много, за да го стилизирате. Абсолютно ще се придържате в цветен костюм. Ако не ви е удобно да носите съвпадащ смел цветен костюм, сдвоете го отделно, както се вижда в тази публикация. Цветовете, които да опитате тази есен, включват червено, кралско синьо, розово сьомга или фуксия, горски зелени, лилави и цветни щампи.

Какво нося:
Blazer с помощта на Lord & Taylor (c/o тук)
Панталони с помощта на Lord & Taylor (c/o тук) Ками: (тук, опитайте това тук) Червило: „Висока драма“ тук
Обувки (тук, приятелски с бюджета тук)
Чанта (тук)
Пазарувайте външния ми вид

<p >&amp ; amp; amp; amp; amp; nbsp; </p> &amp ;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;p >& amp; amp; nbsp; </p> &amp ;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;p >& amp; amp; nbsp; frameborder = ”0 ″ & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; /p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt; <p >&amp ; amp; amp; amp; amp; nbsp; Безпроблемен & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt; & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt;/p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp;amp;amp;amp;amp;gt; <p &amp ; amp; amp; gt;

Може да се насладите и на:

Най -доброто облекло за зимата, което да носите сега

Забавни пролетни рокли, които да получите сега

Прост, но елегантен начин да носите цвят …

Как да освежите работния си екип това …

знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получавате новини и актуализации.

първо име

първо име

първо име

първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

имейл адрес

имейл адрес

имейл адрес

имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

Add a Comment

Your email address will not be published.