Ето как да носите копринен туника и парадирайте с нахалното си усещане за стил

с дълги течащи рокли, гамаши, рокли панталони, палацо или дори с етническото си индийско облекло, скромният отговор как да носите копринена туника, който идва и идва през. Универсалната дреха може да бъде почерпка за модницата, да седи в килера и да чака да бъде проучена, само ако тя знае как да носи копринен туника.
[Също така прочетете: Туники от Маниш Малхотра]

Различни начини за носене на туника ризи
Така че изхвърлете скучните панталони и туника и ни да ви покажем най -добре как да носите ризи на туника по повече начини от един. Да започваме.
Небрежно твоя
Отпечатан секси туника може да се сдвои с памучни структурирани панталони за небрежна вечер. Не е нужно да се опитвате твърде много, за да правите изявление, тъй като този поглед, когато се носи с изявление на врата и балерини, върши своята работа!

С разкъсани деним
Можете да сдвоите върховете на копринената туника с чифт разкъсани дънки или обикновени деним за петък обличане на работа. Задържайки всички аксесоари далеч и използвайки и минимален грим, вашият външен вид би бил изумителен!

Копринени туники за фестивали
За да запазите външния си вид лек и много небрежен за празненствата наоколо, можете да сдвоите копринената туника с чифт панталони от дънки. Бродерията на върха на копринената туника е достатъчно великолепно, за да парадира на партитата! Ето отговора ви как да носите ризи на туника!

Големи туники
Големите туники се завръщат със стил и перфектни за носене, когато във въздуха има NIP. Можете да сдвоите огромните усукани туники по много основен начин, с черни непрозрачни гамаши или тъмни панталони. За да подобрите външния вид, трябва да носите помпи или токчета за илюзия на величие!

Остави го да тече
Носете дългия течащ туника в коприна, с бели панталони и токчета. Изцяло бялата сага за летните месеци през следващата година би била модно изявление, което можете да направите!
[Също така прочетете: Мода за жени на 30 -те си]

За партита или плажни партита
Планирате да ударите басейните в началото на следващата година и не бихте знаели как да изглеждате готино, без да се покаже това тяло на бикини твърде много? Ето вашия отговор- копринен туника с сложни разкрасявания на яката, това е всичко!

Гипски бохо поглед
Доста секси и бохемски, когато носите украсен колан на талията на циганските тонове и бохемска копринена туника!

Уличен стил
На пазара или може би се втурвате в мола, за да се срещнете с приятели, можете да вземете чифт шорти на гаджето и да го сдвоите с тъмен бродиран туничен топ!

С ботуши Bearpaw
За ветровете на Nippy вечерта край морето, носенето на ботуши Bearpaw с батик боядисан туника в коприна би било модно изявление, което да парадира под звездите!

[SC: MediaD]
Флорални върхове на туниката с горещи панталони
За партитата за танцови танци, на които бихте присъствали, върховете на флоралната туника ще благодат повода по -добре, когато се носят с горещи панталони или шорти за гадже.

На работа
Мразят и студът биха били дните на работа и влизането в петък обличане, за да изглежда шик, би било трудно! Но с ментов туника отгоре в коприна и черни гамаши можете да се запазите топли и препечени.

За бебешкия душ
Големи тунични върхове над кожени гамаши и огромно неясно тъкан палто в полка точки, защо не? Това е вашето събитие за бебешки душ и трябва да изглеждате вкусно като мумия!

Носете го с панталони
Обичайте начина, по който японците носят копринените си върхове на туниката; с панталони!
[Също така прочетете: Цигански мода за ежедневно облекло]

Надяваме се, че тези идеи по различни начини да носят туника ризи и върхове са полезни. Има много повече начини да носите туника със сигурност и бихме искали да знаем от вас как ги стилизирате всички! Пишете!
Източник на изображение: pinterest.com

Add a Comment

Your email address will not be published.