Стилни методи за стилизиране на вашия шал като върхове

Стилни методи за стилизиране на вашия шал като върхове Какви са шансовете да имате стар копринен квадрат някъде в гардероба си?

whowhatwear.com
Достойният за инвестиция аксесоар е съществен, който всички притежават, както и ако не, определено би трябвало, което прави да влезете в шалчето, изглежда не-мозъчен.

Theprply
Вземете иновативни със стилизиране на отпечатан шал като връх на тръбата, за да освежите дънките с висока талия. Обърнете внимание на възраждането на върховете на халтер това лято – стилът на 70 -те години набира повече, както и повече пара. Без значение как точно го забивате, копринен шал, използван като топ, е по-чичният алтернативен на тръбите, които всички сме смазвали по това лятно време, но все още е също толкова лесно да се хвърля през горещ ден.

Taniadrwis
Стилни методи за стилизиране на вашия шал като върхове
Да не говорим, можете бързо да откриете един от тези винтидж отпечатани квадратчета в регионалния ви магазин за пестеливост или погребан в гардероба на баба си. Сдвоете го с дънки, завържете го като халтер или възвърнете като банда с безкрайни методи, за да го оформите, копринен шал е длъжен да в крайна сметка е вашият гардероб MVP, тъй като лятното време приключва.

Сиера Мейхю
Тоалет на шал
Топ облекло за дизайн на шал
Шал като върхове
mujerde10.com
Lolachiq
Itzy канали
guitamoda.com
Devinstiehler
stargboutique.com

Add a Comment

Your email address will not be published.