3 Тенденции на лятна чанта, които ще бъдат навсякъде през 2020 г.

3 тенденции за лятна чанта, които ще бъдат навсякъде през 2020 г.-докато все още сме в средата на пролетта, ние психически вече сме бързо напред към лятото.

Независимо дали носите основни къси панталони и резервоар или доста флорална макси рокля, чантата е неусложнен начин да добавите интерес към всичките си летни ансамбли.

Лятото е точно зад ъгъла и няма много по-лесен начин да усилите новия си външен вид, отколкото с шик, нова чанта.

Ето 3 -те тенденции за лятна чанта, които ще бъдат навсякъде през 2020 г .:

Естествени материали

3 Тенденции на лятна чанта, които ще бъдат навсякъде през 2020 г.
Сламена чанта
чрез mychicobsession

Няма изненада, че бохемските и естествените текстури като рафия, слама и плетени чанти ще бъдат огромен хит това лято, но през този сезон плажът се чувстват много по-сложни в елегантни и структурирани силуети или подрязани с лукс Кожа.

Големи тотали

Mijaflatau
@Cultgaia
Големи тотали
Добра новина за нас дами, които не могат да напуснат дома си без допълнителен чифт обувки, чанта за грим, закуски и т.н.! Най-горещите чанти през лятото се предлагат под формата на изключително големи купувачи и прашки в безброй материи като маслена мека кожа, платно, велур и макет Croc.

Вижте също

Магазин и стил, лятна мода
Как да носите летни рокли за вечерен външен вид

Супер мънички чанти

vogue.co.uk
Супер мънички чанти
rover.ebay.com
За разлика от големите портмонета, тийнейджърските микробички имат момент. Помислете за ръчни портмонета на монети, чанти за микро колие и портмонета на кръстосаните тестове, които почти ще отговарят на вашите AirPods.

Add a Comment

Your email address will not be published.