10 начина да излекувате слаби и чупливи нокти

Знам как се чувствате, когато искате да посетите магазин за изкуство за нокти, но крехките ви нокти не ви позволяват да избирате такива тенденции за обжалване, тъй като те се откъснават твърде лесно. Това е причината да измисля 10 начина да излекувам слаби и чупливи нокти.
Най -малко 3 от 10 жени имат нокти, предразположени към счупване, отлепване и разделяне. Чупковите нокти в наши дни са сред най -често срещаните болести на обжалването.

Докато лъскавите апелативни списания ви провокират да изберете обработките на ноктите на авангарда, които биха ви стрували богатство, аз измислих 10 невероятни начина за излекуване на слаби нокти у дома. Не говоря за фалшивите или бързите поправки за счупените нокти, но ефективни резултати в дългосрочен план. Всичко, от което се нуждаете, е да се промъкнете в кухненските си шкафове за доставките.
Погледнете 10 начина да излекувате крехки и слаби нокти! 1. Ежедневните сушене на зехтин от зехтин са безкрайни. Това е наистина най -универсалната съставка, която е полезна за различни части на тялото, от кожата и косата до храносмилателната система и дори ноктите. Освен намаляване на високото ниво на холестерол и успешно овлажнява кожата и косата, той също прониква в ремонти и в крайна сметка укрепва ноктите.
[Също прочетете: Дълго траен лак за нокти]

Как да кандидатствам –
Просто накиснете ноктите си в екстра върджин зехтин за 10 минути на ден и се насладете на магията!

Източник: Emedia.leeward.hawaii.edu2. Седмично горещо масло и лечение с лимон го прави старо училище, но горещото масло и лимоновите лечения са несъмнено ефективни. Горещият сорт винаги е вършил чудеса върху косата и ноктите, особено когато е смесен с лимонов сок, за да предложи подхранващо седмично лечение на ноктите!
Как да кандидатствам –

Смесете горещия зехтин с няколко капки лимонов сок – пресен или бутилиран, ваш избор. Потопете памучна вата в сместа, поставете я върху нокътя и сейфа с парче фолио. Оставете го за 10 минути и извадете. Ще забележите, че ноктите ви са станали лъскави и по -здрави. Плюс това лимоновият сок премахва упорития жълт оттенък, причинен от прекомерна употреба на лак за нокти!
Източник: Lifetricks.com3. Морската сол самата, за която всички знаем, че морската сол често се използва във ваната, както за неговите лечебни и подмладяващи свойства, така че можем да се възползваме от това и за поддържане на ноктите си.
Как да кандидатствам –
Потопете ноктите си в купа с топло мляко за около 5 минути. Можете дори да опитате да смесвате в яйчните жълтъци и да оставите добавения протеин наистина да засили ноктите ви.
Източник: нокти-файлове.tumblr.com5. Маслото от маслото от дърво за чаено дърво е друга полезна съставка, третирана върху всичко – от изчистване на акне до лечение на варицела. Това е ефективен антисептик и невероятен овлажнител.
[SC: MediaD]
Как да кандидатствам-
Нанесете няколко капки върху ноктите си няколко пъти седмично, за да излекувате щетите от предишни пукнатини и кондиционирайте кожичките си едновременно.
Източник: blog.freepeople.com6. Вазелинедехидратацията е основна причина за чупливите нокти и това е една от основните причини за изсъхването на ноктите невероятно бързо. Vaseline има много приложения. Прочетете още.
Как да кандидатствам-
Нанесете вазелин върху ноктите си през нощта, за да ги поддържате хидратирани и да ги спрете да се разделят.
Източник: makeuptipsformySister.blogspot.com7. Правилно DiTno ВАСКИ колко практикуваме всякакви подхранващи локални лечения, правилната диета е необходимост от здрави и красиви нокти. Храната, богата на витамин биотин, може да върши чудеса за укрепване на ноктите. Можете да го намерите в карфиол, фъстъци и леща. Наситените мазнини също са от съществено значение за здравите силни нокти, така че се опитайте да включите неща като авокадо и кокосово масло във вашата диета.
Източник: Julep.com8. Кръгли нокти на файла, отколкото остри и остри нокти. Нещо толкова основно, колкото поддържането на краищата на подадените нокти показва, че ще е много по -малко вероятно да се отлепят. Но файл в една посока обаче, тъй като движението назад и назад всъщност отслабва нокътя.
Източник: NailArtlove.net9. Масагедид знаете, че масажирането на ноктите ви в кръгово движение ще стимулира притока на кръв към зоната, помагайки им да станат по -силни?
Няма много по -достъпно лекарство от това, така че сега стигнете до него идеално. Използвайте всеки овлажнител, който трябва да подадете, но ако случайно имате такъв, който съдържа масло от шеа, това е още по -добре.
10. Носете ястия Gloveshis не е никакво лечение, но внимателното домакинство наистина може да попречи на ноктите да се повредят.
Знаете ли, че водата уврежда най -вече ноктите?
Науката, която стои зад това състояние, гласи, че ноктите ни са склонни да се разширяват, когато са във вода и се свиват при изсушаване. Така ноктите стават слаби и чупливи. Е, това не показва, че трябва да избягвате душа.
Просто носете ръкавици, когато миете чиниите, ако не използвате съдомиялна машина. Освен вода, почистващият детергент уврежда ноктите допълнително.
Източник: OredPandashop.comwell, ако следвате тези 10 начина да излекувате слаби и чупливи нокти, сигурен съм, че не само ще бъдете спасени от харченето на богатство, но и имате здрави и лъскави нокти. Затова нахлувайте в шкафа си и изкопайте основните неща и започнете лечебния процес.

Add a Comment

Your email address will not be published.