Мода за жени над 50 години – Вземете концепции от Опра Уинфри

през годините, както и докосването до сърцето, както и душите на мнозина, кралицата на токшоу, държат, както и социалния лобист Опра Уинфри, изпълнителен директор на Харпо Бизнес е остарял грациозно. Тя е причината, поради която на разположение повече милион жени стават с надежда в сърцата си всеки ден. От това, че е оцеляла от сексуално насилие като дете до израстването на трудности като тийнейджър, Опра не е оставила след себе си уроците си досега. Au Naturale Ebony Beauty, с нейните нахални къдрици, както и с Haute тоалети, нейният герой като цяло взе света на модата от буря.
Модни облекла за жени над 50 години
Източник: Amazonaws.comthe 1994 рокля Еми
На събирането на наградите „Еми“ през 1994 г. Опра зашемети Shutterbugs, както и модниците, които доказват, че жените с размери плюс може да направят позиция, както и изявление в носенето без ръкави също. Великолепната материя, релефна с доста флорални щампи, прави прекрасно смесено вечерно износване за индийски лета!

[Също прочетете: карирана мода]
Какво да носите над 50? Вземете уроци от Опра до използването на макси рокли до събития на червен килим.
Източник: Oprah.comshades от кафяво
Чудесата на цветовете в модата, както и това, както и за жени с плюс размер като Опра, могат да бъдат забелязани категорично. Костюмът на YSL, черен топ, както и Prada Heels, уверява огромните жени, които осигуряването на себе си с увереност е това, което има значение!

[Също прочетете: баба мода]
Това със сигурност е фантастично модно ръководство за жени на 50 -те им години. Виждате ли как точно тя издърпа целия интерес към деколтето си? Фантастично, казваме!

Източник: fullbeauty.comstunning в творение на Червена Вера Уанг
Разточете килимите, когато отново, когато ви върнем към известната топка на Legends, която отдаде почит на самоуправляваните жени. Опра беше видяна да засили събитието в разкошен номер на Червена Вера Уанг, провеждайки събитието, както и в шоуто в курорта Бакара в Санта Барбара, Калифорния. Извън – роклите на раменете за жени над 50 години също са нещо, което да се изтеглят с увереност.
Източник: Boston.com [Прочетете също: Облекло за жени над 50]

Зашеметяваща праскова, както и розово в нощта на наградите на Академията
Опра изглеждаше феноменално в шоуто на наградите „Уважително награди на Академията“, използвайки поръчана рокля на Вера Уанг в Peach, както и Pink. Роклята е на 100 процента ръчно драпирана с копринени тюлени докосвания, както и чувствено V деколте, за да добави повече красота към ансамбъла. Модата за жени над 50 години не означава, че игнорирате всички други наши модни съвети. Спомняте ли си, че във всички публикации, свързани с плюс размер, ние изключително ясно споменахме, че жените плюс размер, както и чиито с тежки гърди трябва да избират V деколтета колкото е възможно повече. Познайте, Опра го прие доста сериозно.
Източник: HuffPost.Comwhen Индия се обади
Модата за жени над 50 години не означава използване на само дизайнерски рокли, както и рокли. Изискване на сари, за да се мисли и за това, нали?

Източник: Bradleybayou.comerange е новият черно
Проведена в известната оперна къща в Сидни, Австралия, Опра направи зашеметяващо съществуване, както и отбеляза в своята смачкана елегантна рокля на оранжевата сфера на сцената.
Източник: Stylebistro.com Персонализирана рокля L’Ren Scott за Опра
Истина е, че Опра никога не използва нищо от багажника, както и нейното дизайнерско облекло е персонализирано до съвършенство, точно както я харесва. Роклята на L’Ren Scott в розов шифон с колан, диамантени капки за ушите, както и голи токчета за краката, направи яростно модно изявление на едно от нейните предавания!
Източник: Pinterest.comage забележително, както и да рисувате града в червено
Никакво поглед назад не заяви списанието си „О“. Опра в едно парче, без гръб червен номер с нахални токчета, както и по дяволите голяма увереност в шестдесетте си години, накара медийните магнати да полудяват по този причудлив червен номер!
Източник: blogspot.com Тякото има сиво
Повечето празници не биха се опитали да докоснат нюанс на сиво, освен ако в мрачни настроения, но Опра във цялата си увереност държи шоу, използвайки дълга сива рокля, с доста сив лък с панделка отстрани на линията на бюста си!
Източник: Pinterest.Chere бяха 10 -те стилни погледи, които да прегърнат от гардероба на Опра Уинфри, както и ние бихме ви помолили да ги покажете на прекрасните жени на петдесетте им години, както и по -горе. Стилът, както и модата са предназначени за всички, както и за уединена група! Както виждате, модата за жени над 50 години не е наистина толкова трудна.

Add a Comment

Your email address will not be published.