Докладът на TPS в сряда: Рокля с контрастна пола

Нашите ежедневни отчети за TPS предполагат едно парче облекло, подходящо за работа на различни цени. Тази седмица на TPS Reports идва при вас от Стефани Rahlfs от приключения в Стилетто джунглата, която също сподели седмица от своите снимки през 2011 г. Добре дошли, Стефани!
Ако сте прекарали някакъв вид висококачествено време за закупуване в Европа, Азия или Близкия изток през последните няколко години, които вероятно сте се сблъскали с COS. Този супер виден верижен магазин, разбрал за икономическите основи на високия дизайн, е създал култ -подобно на спазването на това е подобно на H&M в началото на 2000 -те. COS треската е на път да удари силно посочва. Те отвориха в интернет магазин за купувачите на САЩ през май; В работата е в работата на NYC Bricks and Monort.
Въпреки че предложенията им са главно небрежни, има много блузи, подходящи за офис, панталони, както и рокли, предлагани в COS. Особено ми харесва тази рокля с контрастна пола, в не толкова контрастиращия вариант на ВМС. Въпреки че е трудно да се види без близък план, полата има малко по-различна структура от горната част, която добавя стилен аспект, който няма да бъде толкова разсейващ за работата. Ако сте в по -жизнено работно облекло, то също се предлага в розово, както и в бежов опция за цвят. Това е 135,00 долара в cos. Cos рокля с контрастна пола
Виждали ли сте отлично парче, което искате да препоръчате? Моля, изпратете имейл tps@corporette.com.
(L-0)
От сайтове, които обичаме

Не се пенсионира, както и не се омъжи: Том Брейди, както и Gisele Bunchenpopdust

Цветни кирки за вашия есенен гардероб, на Salefemme d’On специфичен âge

Всичко, което използвах миналата седмица, 8.24.22. Истината

Захранван от Pubexchange

Add a Comment

Your email address will not be published.