Какво да носите на партито за домашно връщане

Домът идването е широко очаквано събитие във всички гимназии. И ако вашият идва, вероятно не можете да се отървете от това развълнувано шеметно чувство, което имате! Да, това е вашият шанс да танцувате през нощта, изглеждайки изумителни и фантастични. Но, чакай, как, какво ..? Какво да носите в домашно завръщане, как да изберете?! Да, възниква въпросът.
[Прочетете също: Какво да носите на бала]

Е, престанете притесненията си, защото сме съставили някои изключителни предложения и тоалети за вас, които ще ви накарат да се почувствате също така да изглеждате ефектно за вашия домашен танц.
Предложения за носене на рокли до домашно завръщане
Първи неща първо сте типът на тялото ви трябва да бъде определен. На коя категория попадате под – бюста, ябълкова форма, стройна, часова стъклена форма, крушовидна или слаба? Как има значение това? Е … ще обясним и заедно с него ще дадем и някои идеи за носенето на роклите на домашното завръщане (ако тялото ви е от този конкретен тип). Прочетете нататък –

Бъст момичета
Външен вид на тялото – голям бюст и тесни ханша.

Каква рокля – роклята трябва да може да изравнява тежката си половина с тънката си долна половина и да подчертае лицето си, вместо пазвата. Изберете рокли, които добавят извивки към бедрата ви. Други характеристики-дебели обвързани или гали, V или U деколтета и пола A-Line и тъмен цвят на роклята.
Рокли, които да избирате – рокли с дължина на пода, обвиване на пола смесена рокля за напитки, рокля с пайети, къса рокля, рокля без гръб.

Момичета във формата на ябълки
Появата на тялото – много от теглото ви е в средата.

Стройни момичета
Появата на тялото – цялостната рамка на тялото е тънка.
Каква рокля – роклята трябва да бъде такава, че да покаже вашата височина и постна физика; Следователно е предпочитано кратко. Също така, роклите с колани или цепка ще добавят извивки към тялото ви.
Рокли, които да избирате-отворена облечена рокля, дълга рокля, рокля с ниско деколте, къса рокля с висока шия, малка рокля

Момичета с форма на чаша стъкло
Външен вид на тялото – пропорционален бюст и бедрата, криви и има дълги крака.
[SC: MediaD]
Каква рокля – нужда от рокля, която определя зоната на талията ви и допълнително подобрява фигурата на тялото ви. Потърсете рокли, които са монтирани, увити или имат широки деколтета.
Рокли, които да избирате – къса рокля от тюл дантела, рокля с висока шия на шапка, рокля без презрамки, рокля с процепа, рокля с лъжичка.

Момичета във формата на круша
Външен вид на тялото – бедрата, по -голяма от фронта ви.
Каква рокля – е необходима рокля за увеличаване на зоната на гърдите ви и като цяло хармонизират формата. Трябва да се избере рокля без презрамки или рокля с а-линия.
Рокли, които да избирате – рокля без презрамки, рокля на талията на империята, изрязана рокля, рокля за празнично парти, рокля с дължина на пода.

Мрачни момичета
Появата на тялото – всички къси момичета, особено по -къси от височината на 5’3 ”.
Каква рокля – рокли, които са къси и напълно прилепнали заедно с високи токчета, за да ви дадат малко височина.
Рокли, които да избирате-дантела смесена рокля за напитки, рокля с ресни, рокля с V-образно деколте, рокля с дантела, рокля с дантели нагоре.

Може би се чудите как дадени идеи всъщност помагат. Нали? Е, ако ви е предложено да носите рокли с дебели каишки или халтер, това е да помогнете да окажете подкрепата на бюста си. V или U деколтета трябва да направят бюста за повишаване. Полите A-Line придават балансирана форма на тялото. Роклите с по -тъмни цветове дават ефект на отслабване.
[Също така прочетете: Прически за абитуриент за дълга коса] Така че сте много готови да пазарувате, за да изберете най -добрите рокли за завръщане в дома за партито и танц! Забавлявайте се да излизате с момичетата си и не забравяйте да изпробвате всичко, което сте избрали! Не приемайте цял куп момичета със себе си (твърде много суетене!); Изберете няколко от вашите добри приятели, които имат някакъв необикновен вкус в модата. Търсете в секцията за рокли за специални случаи на магазина за идеалната рокля. Освен това, не забравяйте да изберете някои зашеметяващи аксесоари, за да изберете тоалета си. Можете дори да носите Serape с дълга рокля. Вземете идеалното всичко – рокля, обувки, бижута, парфюм и чанта. И вие сте готови да – вземете, задайте и бъдете великолепни!
Източник на изображения: pinterest.com

Add a Comment

Your email address will not be published.