Ставането на дистрибутор на облекла – 5 Често задавани въпроси (и отговори)

в крайна сметка е дистрибутор на дрехи – 5 често задавани въпроси (и отговори)
26/10/2018, публикуван от Alanic Global
През последните няколко години многобройни дистрибутори на облекла на едро в САЩ, Канада, Австралия, както и в целия свят се появиха на сцената. както и изненадващо така; При условие, че няколко години назад в крайна сметка това, че е доставчик на дрехи, беше отдалечена мисъл, това не е толкова ситуацията днес. Нещата се обърнаха в полза на новите предприемачи – с най -добрия план, както и действия, нарушаването на пазара на облекла в крайна сметка беше много по -лесно.

И така ли сте се занимавали с концепцията за стартиране на собствена компания за разпространение на облекла, не сте сами. Както и точно като другите, вероятно вие също имате малко от много притеснения, струпващи ума ви, както и да преодолеете мечтите си, както и действия.
Ето 5 много често задавани притеснения (често задавани въпроси) с отговорите –
Q1) Защо дори в крайна сметка беше дистрибутор на дрехи на едро?
За мнозина проблемът с входната точка е, ако да бъдеш доставчик е наистина много по-добър от това да си търговец на дребно. Разбира се, като всеки B2C модел, директното продажба на клиентите е много проста, както и по -малко стресираща. Въпреки това, говорейки строго за паричната възвръщаемост, дистрибуторите се радват на по -голяма свобода на свобода при определянето на маржа си на приходите. Връщането се предлага в огромни парчета. Както и когато е разработено голямо, както и дълготрайното репо с търговците на дребно, нещата стават все по-гладки, както и връщането стават последователни.

Q2) Точно как да започнем дистрибуторския бизнес?
Има редица пътища за започване на дистрибутор на дрехи на едро в зависимост от вашите нужди, както и от паричен ръст.
Едно, можете да започнете бизнеса си от нулата.
Второ, можете да закупите съществуваща дистрибуторска компания.
Трето, ако вече сте търговец на дребно, можете постоянно да го прераснете в търговия на едро. Започвайки много първо с регионалните дилъри.
Четвърто, производители на набиране на производители, които активно търсят дистрибутори, за да разширят обхвата на марката си. Тези производители предлагат много видове помощ, включително финансова.

Q3) Точно как да избера производствена марка?
Въпреки че можете да бъдете доставчик на няколко производители на облекла в точно същото време, когато започнете, е най -добре да се придържате към един за много по -добър фокус, както и за разбиране на пазара. Точно как да изберете това, че човек, който произвежда марка, е предизвикателство, което много се спъва. Потърсете такъв, който се радва на много по -добра пазарна достоверност, както и вече има няколко доволни дистрибутори на облекла САЩ, както и в Австралия, базирана в Австралия; Някой, чийто каталог е огромен, за да съответства на вашите нужди на вашата целева аудитория.
Q4) Точно как да се квалифицирате да бъдете доставчик на избраната марка?
Стремейки се към Луната, трябва да покажете своята стойност за нея. Значение, ако искате да си партнирате с марката за производство на най-високо облекло, вие изисквате да се класирате за това. Тези марки обикновено имат набор от критерии, които трябва да преминете. Докато за някои можете директно да се свържете с тях с цялата необходима информация, както и те биха ви набрали, ако сте квалифицирани. Трябва да имате добро парично положение, устойчив план за различни елементи на бизнеса, както и да разберете пазара, както и да се насочите към бизнеса с малки облекла.

Alanic Worldwide · В крайна сметка е дистрибутор на дрехи 5 често задавани въпроси (и отговори)
Q5) Точно как да се свържем с търговците на дрехи?
Това е най -същественото притеснение – как да се намери връзка, както и да се предложи на търговците на дребно. Ако сте избрали страхотна продуцентска марка, можете да очаквате голяма сума на поддръжката тук, за да ви помогне да излитате. Достигане до други компании Изисква рекламни техники, както и ефективна комуникация. Можете да използвате в интернет каналите, за да търсите перспективи или можете директно да се свържете с регионалните компании във вашия град.
Със сигурност завършването на доставчик на облекла е завършено да бъде стъпка, както и много притеснения, които отговарят на изискванията. Това обаче са 5 -те много често задавани въпроси със съответните отговори. Планирайте добре, действайте добре и, много от важното – имайте страхотна, както и надеждна продуцентска марка от ваша страна.

Етикети:
Дистрибутори на обемни облекла
Производители на обемни облекла
дистрибутор на дрехи
дистрибутори на дрехи
Дистрибутори на дрехи САЩ
Производител на дрехи
Как да в крайна сметка сте дистрибутор на дрехи
Мъжете дистрибутори на дрехи на едро
Дистрибутори на дрехи на едро
Дистрибутори на дрехи на едро в САЩ
Дистрибутори на дрехи на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Add a Comment

Your email address will not be published.