Пробиването на пробиване на дима и след грижи

, обикновено наричани „трапчинки на Венера“; Задните трапчинки изглеждат секси. Като се има предвид, че през последните няколко години се развива нова мания, в която тези трапчинки, разположени точно над зоната на дупето, са акцентирани и придобиха по -секси поглед през пиърсинг. Различни модни списания показват изобилие от снимки на момичета, парадиращи с гърба си трапчинка в къси върхове, носени с дънки с ниска талия, поли, къси панталони и т.н.
Съображения преди пиърсинг на димната трапчинка
Поради поставянето си, тези пиърсинги могат да бъдат хванати на долния ви гардероб като дънки, поли и т.н. Това може да ги направи предразположени да бъдат изтеглени и може да бъде доста болезнена афера. Дори ако дрехите като дънки се разтриват върху тях, когато са все още сурови, раздразнението и изникването на болка могат да бъдат обезпокоителни. Освен това те са в район, невидим за вас. Следователно тяхното почистване и последваща грижа е проблем, ако живеете сами. Те могат да оставят белег и дори да бъдат отхвърлени, ако не се поемат, след като не се внимава. Трябва да се избягват плътно прилепващите дрехи по време на изцеление на излекуване на трапчинки. Платоните, носени през това време, също са ограничени. Пози и позиции за седене и сън също трябва да бъдат залепени за пълно и безопасно изцеление. Всички проблеми трябва да бъдат разгледани и да се погрижат, преди човек всъщност да се подложи на пиърсинг на Димп.

Източник: Piercingtime.comBasics на пиърсинг за обратно трапчинки
Микродермалите се използват най -вече за пиърсинг на задните трапчинки. Те са направени от две гънки. Единият се поставя под кожата, а другият се закотви върху кожата с помощта на елемента под кожата. За да се вмъкне котвата под кожата, в кожата се създава малък разрез и плоската част от закрепването на бижута, поставена върху него. Най -често използваният аксесоар за процедурата е щангите. Те остават сигурно инсталирани. Като се има предвид, че повечето от тези елементи са плоски, пиърсингите не се хващат в дрехите. Промяната на бижутата след пълно изцеление също е доста лесна. Често се прави и пиърсинг на двойния долен гръб за удебелните и бунтовническите.
[Също прочетете: Видове трапчинки]

Задна трапчинка на пиърсинг болка
Болката за пиърсинг на задните трапчинки е в рамките на границите за тези с високо ниво на толерантност към болка. Скоро след пиърсинг, подуване и нежност следва, което оставя човек да изпитва усещане за изтръпване и болка за няколко дни до седмица. Пълното изцеление на пробиването на задни трапчинки може да отнеме всичко между един до три месеца, в зависимост от индивидуалните условия и лечебната способност.
Подготовка за пиърсинг на трапчинки
Да се избегнат нежелани странични ефекти или обжалване; Най -добре е да следвате всички предупреждения, преди да се подложите на процедурата.

Това трябва да се извършва само от специализиран лекар или реномиран салон, който се гордее с реномирани лекари, за да предприеме процедурата.
И субектът, и специалистът трябва да измиват старателно и дезинфекцират ръцете си с антибактериална течност.
Опция за физиологичен разтвор на сол и вода трябва да се приготви точно преди процедурата за незабавно приложение след процедурата.

Районът, който ще бъде пробит, трябва да бъде предварително маркиран и почистен старателно с антибактериален лосион и изсушен въздух, за да се елиминира всички микроорганизми, които могат да причинят инфекция.
Пронизващата игла и бижута също трябва да бъде предварително стерилизирана и трябва да бъде достатъчно остра, за да причини минимална вреда.
Маркираната зона трябва да бъде деликатно и нежно пробита и веднага бижута.
И накрая, цялата зона трябва да се лекува с силно мощен антибактериален вариант, за да се сведе до минимум шансовете за всяка инфекция.

[Също прочетете: Как да получите трапчинки естествено]

Изцеление и последваща грижа на пиърсинга
От решаващо значение е да се осъзнае, че пробиването на задните трапчинки всъщност е нахлуване в кожата и по този начин е след това да е много важно, ако човек желае да избегне някакви здравословни усложнения. Всяка небрежност може да доведе до постоянни белези и в редки случаи увреждане на нервите и мускулите.
Предимно процесът на последващи грижи включва да се грижи, че никоя по -ниска гардероб не се втрива или забива в пиърсингите, които могат да влошат ситуацията.

Add a Comment

Your email address will not be published.