Висококачествени дизайни на типография, които да следват в Instagram

Дизайн на типография
Влюбен съм в типографските дизайни и мога да покажа цяла колекция, посветена на тази мания, която съчетава реколта красота с несъвършените линии, изготвени на ръка и красиво подчертана от най -добрата комбинация от цветове.
И ако дори сте леко заинтересовани от графичен дизайн, трябва да се наслаждавате на примерите на ръчни надписи, достъпни там от някои от най -талантливите художници, а не само. Има толкова много от тях, които са станали вирусни поради съобщението/цитата, така че в някои случаи изглежда някак повтарящо се да виждат същите неща. Но имах късмета да се натъкна на много готин акаунт в Instagram, който показва само най -добрите и много умели от художниците в изкуството на типографските дизайни – Typografi.
Това е моята препоръка за вашия днес, особено защото можете да маркирате произведенията на изкуството си, ако искате вашият „typografi“ да бъде представен в този страхотен профил. Ако имате акаунт в Instagram, изпратете своя дизайн и добавете в описанието на хештега #typografi и имате възможност да изложите страхотните си произведения на изкуството на над 9000 последователи.
CreativeShoriveItchexploreArth се смее разликата между обикновения

0/5 (0 отзиви)

Add a Comment

Your email address will not be published.