Най-добрите скрити за суха кожа за всички тонуси на кожата, както и ниво на защита

, колкото желаете, не можете да се измъкнете, зачервяване, чанти, кръгове под очите и т.н., напълно. Въпреки това, консилер със сигурност е най -добрата ви алея тук, която може да ви помогне да постигнете перфектен тен. Те могат да скрият всички видове недостатъци на кожата, както и в тандем с фондацията, могат да ви дадат равномерна тонизирана перфектна кожа. Въпреки това, въпреки че пазарът е пръскан с тях, изключително малко не са торта или не се сгъват по кожата ви. Проблемът абсолютно се влошава, ако кожата е суха. Липсвайки както мокрота, така и блясък, тя има тенденция да изглежда по -лошо, ако върху него се използват грешни продукти.
6 Най -добър под консилер за очи за суха кожа
За да спасим всички ненужни караници, ние закръглихме няколко от най -добрите прикриващи се за суха кожа, от които да изберете.

1. cle de peau beaute concealer
Перфектно прикритата кожа включва разходи, както и тази дреболия скъпа, но невероятно кремообразният консилер е обикновен кремообразен култ. Опция по подразбиране на всички най -добри гримьори, както и редактори на обжалвания около земното кълбо, това е един от най -добрите прикриващи за суха люспеста кожа. Великолепна, както и почти най-добър консилер, той може да се използва на всякакъв вид площ или цялостна сделка, включително и зоната под очите. Когато се прилага, той по същество е неразрушим, както и трае дълго много дълго време, без никакъв вид печене или сгъване. Независимо от типа на кожата ви, както и състоянието, този консилер никога няма да спре да ви работи. Предлага се в шест нюанса, за да покрие много тонове на кожата.

2. Hourglass скрит коригиращ коректор
Считан за не толкова бедния мъж Clé de Peau, той е най-добрият консилер за суха чувствителна кожа. С подобна кремообразна консистенция, както и отлични овлажняващи свойства, той е невероятно лек върху кожата. Той обхваща почти всички съвършенства на кожата, за да се даде неоткриваема естествена повърхност, без да се установява на всякакъв вид фини линии. Формулата му се влива с витамин Е, чиито антиоксидантни свойства допълнително закрепват кожата от всякакъв вид увреждане на околната среда. Липсата на аромат, както и алкохолът прави фантастичния си вариант както за чувствителна кожа в допълнение към петна, превърнати в сушещи петна.

3. Мейбелин епоха пренавива се гумиер тъмни кръгове консилер
Търсите най -добрия консилер за аптека за суха кожа? Нека вашето търсене приключи с този консилер, който е не само невероятно рентабилен, но наистина върши чудеса за Acnes, както и на тъмни кръгове! Освен че ви предоставя пълно покритие, той също третира бръчките, както и фините линии, за да изглежда кожата ви ярка, дори и да се изпълни с живота. Идеята му за гъба придава равномерно смесване. Абсолютно един от най -добрите пълни консилер за защита за суха кожа, предлагана на пазара на невероятно достъпна цена.

4. Diorskin Nude Skin, усъвършенстващ хидратиращия консилер
Ако вашата суха кожа има oodles от несъвършени марки, опитайте този консилер. Работейки като формула за лечение на очи, както и пълна с хидратиращи свойства, тя е една от най -добрите под консилер за очи за суха кожа! Скривайки всички тъмни зони, както и петна, тя се съчетава без усилие, за да се камуфлират индикации за умора, както и недостатъци, за да придадат свеж и сияен блясък на кожата ви! Лека, както и кремообразна, защитата му е средна до изградена. Неговата кремообразна, както и хидратиращата природа е чиста, като това го прави един от най -добрите прикриващи се за суха кожа.

[SC: MediaD]

Надявам се, че сте разглезени за опция сега. Нека разберем кой от горните [се оказа] този, който да трансформира вашата игра за грим.

Add a Comment

Your email address will not be published.