Боливудските актриси обжалват трикове, които трябва да опитате сега

, може би сте чували за все по-страхотните трикове за обжалване, както и за идеи, които нашите водещи жени в B-Town са използвали- апелативни трикове на Deepika Padukone, Sonam Kapoor Съвети за обжалване , Hema Malini Обжалване Secrets, Anushka Sharma Appeed Ideas да назовем няколко. Както и днес бихме искали да инспектираме малко повече за това, което тези трикове за обжалване на актрисите в Боливуд са подробно. Например, ако някой използва мед за лице, бихме искали да инспектираме науката зад нея, което би имало смисъл защо я използват.
5 от най -добрите тайни за обжалване в Боливуд
Сега нека да разгледаме пет от тях, както и да разберем науката зад Боливудските актриси да обжалват тайни, нали?

Мадхури Диксит
Усмивката й е това, което ни кара да отидем Гага над нея, както и нейните актьорски умения. Но, нека да разгледаме очарователната й кожа, както и подскачащата коса, която се поддържа магически красива. За кожата си тя се уверява да използва серум, след като измива сделката си с два пъти на ден, както и използва нощен крем в допълнение към тонер. За косата си дивата се разбира, че ги пране с умерен билков шампоан, както и се отдаде на домашни опаковки за коса, изработени от майонеза, както и зехтин, плодове, както и рициново масло, два пъти месечно.
Източник: BookMyFunction.comrekha
Изключително зашеметяващата, както и вечнозелената привлекателност на Боливуд, Реха е олицетворение на апела на вегета, както и затова и ние ще искаме да разберем и нейните трикове за обжалване. Тя участва в рутинно прочистване на кожата, тонизиране, както и в мосазуализация, както и в почистване, което подпомага да поддържа кожата й, както и чиста. Тя използва DIY Skin Spas, както и лице, за да се увери, че здравето и благосъстоянието на нейната знойна очарователна кожа, както и никога не компромиси с същото. За очарователните си вълни по косата си Реха използва извара, както и яйца с мед, за да напише пакет за коса, който дълбоко условие косата й, както и носи блясък, отскачане, както и и излъчва.
[SC: MediaD]

Източник: Wiseshe.comaishwarya rai
Aishwarya Rai е изрод за здраве и уелнес, за да заяви, както и да не иска да застрашава всичко, което би направило лошо за нейното здраве и благосъстояние, както и общото благополучие. Бившата Мис Свят вярва в прочистване, тонизиране, както и овлажняване на кожата си всеки ден, както и използва домашни самостоятелни спаси за почистване, както и да обучава кожата й. Сокът от краставици е това, с което тя пера, с която се занимава, както и оризовата вода, лицето са норма с нея за ексфолиационни цели. Освен това, тя използва извара, както и мляко, за да пера с тяхната работа, както и да овлажнява и кожата си.
Източник: a2zlifestyles.compriyanka Chopra
Priyanka Chopra харесва SIY Skin, както и лечение на косата, поради което тя изглежда толкова безупречна. Кожата й, както и се занимава с скраб, се състои от добротата на оризовото брашно, както и меда, което подпомага ексфолирането на кожата, както и да я овлажнява също. За да озари тона на кожата си, тя използва чаша извара почти всеки ден, за да избърше, както и да почисти кожата. За косата си се разбира, че използва много витамини, както и се наслаждава на лечение с гореща коса.

Източник: hellomagazine.comkareena kapoor
Kareena Kapoor никога не вярва в използването на козметика, която има химикали в тях, както и в съответствие с изключително строгия план за диета. За косата си тя използва смесица от масла-бадем, кокос, както и рицин, както и в съответствие с терапиите с топла коса тюрбан. За кожата си се разбира, че пера с кокосовата си вода, както и със сок от краставици, заедно с мед, както и извара за дълбоко кондициониране, както и за овлажняване също.
[Също прочетете: диета на Kareena Kapoor]

Източник: Wiseshe.com Има много повече кожа, както и трикове за грижа за косата на боливудски знаменитости, за които ще говорим следващия път. Въпреки това, ако забележите какво правят жените от Б-град, бихте разбрали, че при модата жена говорихме за тези Направи си сам, както и за домашно приготвени лечения в предишните ни публикации. Това е времето, когато също трябва да вярвате в това да направите същото, както и да спазвате идеите за обжалване на актрисата в Боливуд, които биха ви предоставили очарователна коса, както и с кожата, точно както тях.

Add a Comment

Your email address will not be published.