Риза битка Редовна забележителна тениска стилове

риза е рожба на двама серийни предприемачи Робърт Ласърс (основател на Bride.com и Exposites) и Ed Primm (собственик на CreativeMotionDesign). Причината, както и концепциите зад работата са изключително добре обобщени от двете:
”Тениските са изявление, което е дълбоко лично за потребителя. Именно Съвременният дъски за сандвич на деня декларира за останалия свят: „Това съм аз, както и за какво отстъпвам“. Откриваме отлична чест в това, че сме катализатор в извеждането на вътрешния глас на хората на света. “
Ризата битка е сайт, който всяка седмица поставя две тениски за грабване. Очаквайте да видите много повече от тези мъже тук, в нашия блог, тъй като те функционират голяма част от предпочитаните от мен герои, които със сигурност са основни играчи в днешната поп култура.
По принцип процесът на избор е доста познат – най -добрите в света дизайнери вървят главата си, за да се насочат по страхотна стара мода, гола кокалче, slugfest, за да видят чий стил се харесва на мнозина към масите, които обичат тий. Дизайнерите са много конкурентни, както и като положителните коментари в допълнение към предоставянето на нокаут на своите връстници.
Битката за ризата разполага с два нови стила, започващи от 12:00 PSD в понеделник. Тениските са на цена от 15 долара по време на двубоя, както и вървят до 16 долара Publish Fight. Доставката е 3,99 долара за вътрешни доставки, както и 13,99 за световни. Всички тениски са отпечатани в Съни Лонг Бийч, Калифорния.
Битката за ризата е доста нова за сцената, както и се гордеят с високото качество на ризите им, в смисъл, че всички са изработени от 100% звук, въртящ се памук, както и са персонализирани етикети. Тениските са ръчно прегледани, както и са невероятно меки, както и удобни за носене. И ми харесва, че няколко от старите стилове могат да бъдат открити в секцията „Сега на склад“, така че те не са изтрити напълно на Земята.

Сред художниците тениската битката се занимава
Warbucks
Рич Кофи
Zomboy
Янмос
Darkchoocoolat
Zombie Media

И те непрекъснато търсят нови, така че ако се чувствате достатъчно, изпратете дизайн! Стъпка на ринга!

Ето дизайните на тениската тази седмица, изцяло оборудвани с вибрацията на Хелоуин, която очаквахте:

Beetlejuice Vs. Кошмарът на Джак
И останалата част от предлаганите отпечатани тениски:

Миньони в Blackdamsel в бедствия на Nicholastrust Me Аз съм Ninjafacebook, както и Twitter за битка за тениска

0/5 (0 отзиви)

Add a Comment

Your email address will not be published.