Голи нокти, грижа за ноктите … както и полски

Могат ли голите нокти да бъдат полиран вид? Непрофесионални ли са неполирани, неминуеми нокти? Посетителят А има решаващ въпрос:
Имам притеснение на посетителите, за които бих искал препоръки. На път съм да започна първата си задача извън законодателната институция, както и бих искал да имам изключително ниска рутина на ноктите (без цветен лак), която мога да правя у дома. Най -вече имам ужасни кожички, както и бих искал да имам много по -излъскан външен вид, но задачата ми не е многостранна да напусна в работно време, както и предпочитам да прекарвам уикендите си с детето си. Маникюрките изглеждат като пропиване, ако избягвам цветен лак. Можете ли или посетителите да съветвате? Трябва ли да се опитвам да във формата си в седмични/месечни маникюри като търсене на работа?
Този говори с мен, тъй като аз също не харесвам времето за маникюр – така че ми е любопитно да чуя какво заявяват посетителите тук. Както обсъждах преди, имаше около месец от живота ми (Maaaaybe 6 седмици) идеално, след като се сгодих, че ходих на маникюр седмично. Тогава: Стари. Особено не се наслаждавам на тях, уморете ми се, ако не мога да чета по време на него (като един може с педикюр), както и с неотдавнашното изложение на NYT на салоните за нокти за красота, току -що прескочих цялата рутина това лято. В миналото съм насърчавал посетителите да получат основен маникюр (с премахване или светло розов или бежов лак) за интервюта със задачи, както и потенциално първата седмица на работата, с предположението, че разклащате много на ръцете на хората, както и вие искате да изглеждате възможно най -излъскани.

{Свързани: подходящи за работа нокти}
Но след това: казвам, прецакайте го. Аз също въвеждам метод, за да могат маникюрите да издържат дълго време, аз смърдя сам, както и аз наистина не харесвам опита да получа маникюр. (И аз продължавам да чувам ужасни неща за гел маникюр, но може би това съм аз!) Поддържам ноктите си, както и чисти … както и това е за това. В миналото съм бил фен на завистта на ноктите, когато съм искал да направя малко повече поддръжка (и имахме скорошна публикация преди няколко месеца, където говорихме за лакове за озаряване на ноктите, които все още ме заинтригуват), Но за много от работния си живот току -що оставих ноктите си обикновени.
Предполагам, че дрипавите кожички могат да бъдат още едно нещо, както и имам няколко мисли и по този въпрос. Първо, рутинният маникюр може просто да влоши вашите кожички, освен ако не се извършвате лечение на ноктите си; Винаги съм проверявал, че поради причини за здравето и уелнес е най -добре да не подстригвате кожичките си (вижте тази публикация от WebMD). Лично аз откривам, че редовно овлажняването на ръцете ми наистина подпомага моите кожички – само основна бутилка кокел на бюрото ви в офиса или в душ кабината ви в къщата може да помогне за това. Ако все още забелязвате проблем отвъд това, винаги можете да направите следващата стъпка и да използвате ръкавици – или пластмасови ръкавици, за да закрепите ръцете си, докато правите чиниите, и/или овлажняващи ръкавици през нощта, за да помогнете за овлажняване на ръцете си.
Дами, любопитен съм: Какви са вашите мисли за голи нокти на работа? В кой момент ноктите или кожичките в крайна сметка са проблем? Кои са най -добрите ви идеи за грижата за тях – всякакъв вид предпочитани продукти за грижа за кутикулите?
Това са няколко от нашите предпочитани цветове на ноктите за интервюта: 1) балетни чехли 2) Захар татко 3) Мадмоазел. Класика!

< >

Тази публикация се състои от партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!

На снимката: Моите собствени нокти, на снимка, направена около 10 минути след като се сгодих. Всички права запазени.

Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска маркетингова програма, създадена да предостави показатели за нас да отправяме такси, като се свържем с Amazon.com, както и свързани сайтове.

Add a Comment

Your email address will not be published.